Originalios dovanos – tikras galvos skausmas?

Originalios dovanos – tikras galvos skausmas?

29. Jul 2019, 11:02 esuLaiminga esuLaiminga

Tam, kad pabėgtum nuo visuotinės dovanojimo kultūros ir išvengtum nuolatinių dovanos paieškų, ko gero, reikėtų persikelti į negyvenamą salą. Vienam. Vienai. Nes jei bus kitas žmogus, atsiras ir kokia nors proga, kurią reikės paminėti, atšvęsti ir… įteikti dovaną! Realiame gyvenime, jeigu nesame visiški atsiskyrėliai, mus supa daugybė žmonių ir tuo pačiu atsiranda daugybė progų pasveikinti ir būti pasveikintiems. Tai ne vien gimtadieniai, tai visas komplektas pačių įvairiausių progų, kur tuščiomis ateiti tiesiog nemandagu, o kartais, galima taip net ir įžeisti. Tad pamirštam savo kasdienę rutiną ir ieškom: vestuvių dovanos, įkurtuvių dovanos, dovanos mergvakariui ar bernvakariui, dovanos vestuvių metinių proga, Valentino dienos proga, net pirmą kartą apsilankant svečiuose, pageidautinos dovanos namams! Atrodo, tiek daug progų, tiek daug dovanų, o jeigu dar nori būti ir originalus? Jeigu nori padovanoti ne bet ką, bet nustebinti? Surasti reikalingą daiktą? Įteikti gerą emociją?

Mūsų išsigelbėjimas tampa ne bet kas kitas, o visagalis internetas. Šiandien jau nebereikia vaikščioti iš vienos parduotuvės į kitą ir sugaišti daugybę laiko paieškoms, o vakare masažuoti nuo vaikščiojimo išvargusias kojas. Mūsų visų patogumui yra sukurta daugybė interneto svetainių, itin palengvinančių originalios dovanos paieškas. Kad išsisikirtumėt ir nustebintumėt kitą žmogų, nereikia net išeiti iš namų! Šiais moderniųjų technologijų laikais tereikia turėti kompiuterį ar telefoną su interneto ryšiu ir Jūs jau nardote po neišsiamiamų idėjų lobyną. Viskas pagal Jūsų fantaziją ir, savaime suprantama, pagal kišenę. Galite rinktis nematomu rašalu rašantį parkerį arba net akrobatinį skrydį sklandytuvu. O gal vakarienę tamsoje? Pasirinkimų tikrai begalė, nes originalios dovanos yra, ko gero, visų geidžiamiausios. Radote tai, ko ieškojote? Jau rytoj kurjeris gali pasibelsti į namų duris ir visa tai pristatyti. Šie laikai, beabejonės, kai kuriais atžvilgiais yra tiesiog tobuli.

O dabar pagalvokime: jeigu norime originalios dovanos, tačiau kartu tokios, kuri būtų naudinga ir prasminga? Ar tai įmanoma? Ar įmanoma išlikti originaliam, nustebinti, bet kartu įteikti daiktą, kurio vertė gali būti net nepamatuojama? Žinoma, kad taip! Gamintojai, tokie kaip MB „Vytėnų gesintuvai“, į dovanos prasmę žvelgia daug plačiau ir siūlo pinigine prasme neįkainojamas originalios dovanos idėjas – personalizuotus gesintuvus. Juk kas galėtų įvertinti žmogaus gyvybę? Jų siūlomi gesintuvai yra sertifikuoti ir atitinka visus saugumo reikalavimus, tačiau jų stilinga išvaizda nepalieka nei vieno abejingo. Gesintuvai gaminami pagal klientų poreikius, su jiems svarbiais arba juokingais užrašais bei dizainais. Pažįstate autofaną? Įsizaizduojate, kaip jis nustebtų, gavęs gesintuvą su savo mylimo automobilio modelio atributika? Gesintuvas automobiliui yra būtinybė, bet padarykite tą būtinybę stilinga! Ieškote įkurtuvių dovanos? Ar galite įteikti naujakuriams prasmingesnį daiktą, nei gesintuvas? Kadangi „Vytėnų gesintuvai“ gali sukurti asmeninį gesintuvo dizainą kiekvienam klientui, šios originalios dovanos gali būti priderintos prie daugybės progų, prie daugybės žmonių ar šeimų charakterių. Kiekvienas nori namuose turėti daiktų, kurių nerasi niekur kitur. Personalizuotos dovanos ir yra būtent tai, kas padeda jūsiškėms būti išskirtinėms tarp visų kitų dovanų.

Originalios dovanos juk tikrai gali būti ir labai prasmingos, ir nekainuoti viso Jūsų mėnesinio atlyginimo. Tereikia išdrįsti būti nestandartiniems, būti kitokiems ir dovanos paieškos galvos skausmo Jums jau nebekels.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 29. Jul 2019, 12:28

Va čia tai dirba marketingas ?
Super reklama! Iš pradžių rimtai pagalvojau, kad bus siūloma rankdarbį gamintis, na kad tikrai "nuo dūšios" ir su nauda. O čia pasirodo Vytėnų gęsintuvai ????
Bet jei rimtai, tikrai gera mintis. Nes daiktas reikalingas. O turbūt jei ateisi į svečius su paprastu gęsintuvu realiai liksi nesuprastas. Nes nu gi kas čia per dovana, kai visi nori kažko wow. Super!