Obuolių pyragas pagal Daivą

Obuolių pyragas pagal Daivą

15. Jan 2010, 08:00

 

Tikrai paprastas ir labai pigus gaminys.

 

Reikės:

 

keturių obuolių,

keturių kiaušinių,

pusantros stiklinės cukraus,

šaukštelio vanilinio cukraus ir

pusantros stiklinės miltų,

alyvuogių aliejaus kepimo formai patepti.

 

{pic:1}

 

Gaminimas

 

Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakame iki vientisos masės, kol cukrus ištirps. Tuomet supilame miltus ir vėl viską gerai išmaišome. Nulupame obuolius ir supjaustome skiltelėmis.

 

{pic:2}

 

{pic:3}

 

Obuolių skiltelėmis išklojame aliejumi išteptą kepimo skardą ir ant viršaus supilame paruoštą masę. Ant pyrago masės viršaus išdėliojame likusias obuolio skilteles ir dedame į 180 laipsnių karštumo orkaitę, kepti apie 45 min.

 

{pic:4}

 

{pic:5}

 

{pic:6}

 

Skanaus!

 

Daiva Raulonienė

20. Jan 2010, 22:30

reiks pabandyt😀

18. Jan 2010, 13:12

labai skanus 😉

17. Jan 2010, 22:36

mano seimai nepatiko,per sausas gawosi ir labai saldus nors nepilnai stikline dejau cukraus, soryy

15. Jan 2010, 21:47

Paprastas ir žinoma skanus, nes obuolius mėgstu tai iš kart konstatuoju 😃 gal reiks ir man kada savo obuolių pyragą atsiųst ir senokai begaminau jį tai prisiminsiu 😛 būtų turbūt jau koks šeštas variantas 😃

15. Jan 2010, 20:08

aciu uz receptuka

15. Jan 2010, 18:06

panasu kepu😀

15. Jan 2010, 17:48

PAVYKO!!!!!!!!!!! super skanus.... aciu uz receptuka 😀

15. Jan 2010, 14:51

Labai dziugu, kad issikepet ir jums patiko.

15. Jan 2010, 11:49

na ka pasiduodu ir as tai masinei gamybai....einu kept 😉

15. Jan 2010, 11:39

Jau išsikepiau pyragą - labai skanus gavosi, ačiū už receptą😀

rainiukas rainiukas 15. Jan 2010, 11:31

reiks ir tokį pabandyti, nes panašiai darau, tik aliejaus 300ml pilu ir sodos dedu, gaunasi ir skanus👍

15. Jan 2010, 10:42

cia ne pyragas o obuoliu blynas😃 😃

15. Jan 2010, 09:30

Tikrai skanus ir ilgai neuztrunka pyrago gamyba.

15. Jan 2010, 08:25

as toki darau,mano seimai labai patinka,skanus ir ne sausas.

15. Jan 2010, 08:21

Šiandien kaip tik galvojau, kad reikėtų kokį obuolių pyragą išsikepti. Va šitą ir išmėginsiu😀