Nuotraukų rėmeliai namų interjere

Nuotraukų rėmeliai namų interjere

17. Aug 2017, 14:58 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šiais technologijų laikais, kai visų kišenėse slepiasi išmanieji telefonai, labai retai nuotraukas klijuojame į tam skirtus albumus ar kabiname ant sienų. Visgi nevertėtų pamiršti nuotraukų, kuriose užfiksuotos gražiausios gyvenimo akimirkos. Vestuvės, krikštynos, draugų gimtadieniai ar nepamirštamos kelionės – šias akimirkas norisi visuomet prisiminti. Kartais nuoširdžiai besišypsančių artimųjų nuotrauka gali priminti apie kartu praleistą laiką bei užpildyti dieną pozityvumu. Be to, nuotraukos namams suteikia jaukumo bei taip visų norimo išskirtinumo.

Prekinio ženklo „Medinis dėbesėlis“ įkūrėja Gintarė Bartkienė dalinasi keletu pastebėjimų, kaip tinkamai pasirinkti nuotraukų rėmelius bei pritaikyti namų interjere.

Nuotraukų rėmeliai yra nepavaldi laikui dovana, tinkanti tiek artimiesiems, tiek draugams. Dėl plataus rėmelių asortimento, tikrai rasite patinkantį ir geriausiai kambario aplinkoje derantį sprendimą“, - tikina pašnekovė. Jie yra puiki interjero puošmena. Visuose namuose yra laisva siena, ant kurios galėtų įsikurti nuotraukų rėmelis. Be abejo, prieš dovanojant rėmelį, reikėtų atkreipti dėmesį į bendrą namų interjerą. Jeigu namuose vyrauja skandinaviško stiliaus detalės, tuomet reikėtų rinktis subtilaus, neperkrauto dizaino nuotraukų rėmelius. Taip pat pravartu atsižvelgti į namų savininkų skonį. Jeigu namuose minimalistinis interjeras, rėmeliai taip pat turėtų būti asketiški, be papildomų išskirtinių detalių.

„Nuotraukų rėmeliai yra puiki įkurtuvių dovana. Juk jie visuomet papuoš namus ir suteiks daugiau jaukumo. Tokia dovana paliks dar didesnį įspūdį, jei rėmelius dovanosite su Jūsų ir sveikinamojo bendromis nuotraukomis. “, - teigia Gintarė. 

Anksčiau nuotraukų rėmelių tendencijose vyravo įprasti, niekuo neišsiskiriantys rėmeliai, kurie talpindavo po vieną nuotrauką. Tačiau dabar situacija pakito, galima rinktis iš įvairiausių rėmelių, kuriuose gali būti dešimt ar daugiau nuostabių įamžintų akimirkų. Žinoma, tokie rėmeliai yra labai mėgstami, nes namuose sukuria išbaigtumo įspūdį, yra praktiški ir juos lengviau priderinti namų interjere. Tokie puošybos elementai taip pat suteikia galimybę įrėminti daugiau nuostabių atsiminimų.

„Nuotraukų rėmelių pasiūla yra labai didelė, todėl galima rinktis iš daugelio skirtingų variantų. Jie gali būti sendinti, modernūs, vintažiniai, klasikiniai. Šia interjero detale galėsite puikiai atspindėti savo asmenybę ir skonį“, - pastebėjimais dalinasi įkūrėja.

Individualūs nuotraukų rėmeliai vis labiau populiarėja. Namuose dažnai atsiranda rėmeliai su užrašais „Šeima“, „Čia gyvena laimė“, „Namai“ ar „Laimingi kartu“. Žinoma, tai namams suteikia dar daugiau išskirtumo. „Nevaržykite savęs ir rinkitės tokius užrašus ar stilius, kokius mėgstate neatsižvelgiant į vyraujančias tendencijas“, - pataria pašnekovė.

„Pastaruoju metu pastebime, kad tėvai vis dažniau nuotraukų rėmelius kabina vaikų kambariuose. Žinoma, jie būna spalvoti, graviruoti arba dekoruoti vaikų mėgstamais herojais bei filmų veikėjais“, - pasakoja Gintarė. Įrenginėjant vaikų kambarį svarbu atsižvelgti į daug detalių, kurios suteiks kambariui jaukumo bei vaikams taps mėgstamiausia erdve. Išskirtinius medinius nuotraukų rėmelius galite rasti: www.medinisdebeselis.lt