Nugalėk nevaldomą alkį su ColonWell!

Nugalėk nevaldomą alkį su ColonWell!

25. May 2015, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Trokštate sveikai atsikratyti svorio? Rūpinatės normaliu žarnyno veiklos darbu? Siekiate prevenciškai užkirsti kelią vidurių užkietėjimui? FHLife World kviečia išbandyti Lietuvos farmacininkų ir medicinos specialistų kurtą augalinių skaidulų produktą - ColonWell! 

Nugalėk nevaldomą alkį su ColonWell!

Kaip veikia ColonWell?

Augalinės skaidulos patekusios į mūsų organizmą išbrinksta, padidėja jų tūris ir taip sukeliamas sotumo jausmas. Nejučiomis pradedama suvartoti mažiau kasdienio maisto, gaunama mažiau kalorijų ir kilogramai pamažu pradeda kristi visiškai sveikai! 

Tūkstančiams žmonių ColonWell jau padėjo sulieknėti,  prisijunkite prie jų ir Jūs!

Masažo meistras Vitalis Vasiliauskas

“ColonWell vartoti pradėjau būdamas ligoninėje, kai organizmas pasipriešino mano gyvenimo būdui. Nors iš pradžių į šį produktą žiūrėjau skeptiškai, tačiau greitai pakeičiau nuomonę! Pats nepastebėjau, kaip ėmiau suvalgyti vis mažiau maisto ir kilogramai pradėjo kristi! Per tris mėnesius atsikračiau 16 kg. Džiaugiuosi savo rezultatais pasiektais su ColonWell, nes ne tik atsikračiau antsvorio, bet ir neabejotinai pagerėjo sveikata - atsirado noras gyventi, gražėti ir tobulėti!

Papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė

„ColonWell man ne tik padėjo atsikratyti papildomų kilogramų priaugtų po gimdymo, bet pradėjus gerti ColonWell mano odos būklė taip pat nuolat gerėja. Manau, kad tai tikrai susiję! Pamažu ColonWell tapo mano gyvenimo būdu!”

Plaukų stilistas Karolis Murauskas 

„ColonWell vartoju maždaug kelis mėnesius, po jo vartojimo nepastebimai pagerėjo mitybos įpročiai, sumažėjo alkio jausmas, pagražėjo veido oda! Man ColonWell yra atradimas!”

Su ColonWell lieknėkite sveikai ir užtikrintai! 

Sureguliuok žarnyno veiklą su ColonWell!

Statistiniai duomenys patvirtina medicinos specialistų nuomonę, kad didžioji dalis ligų prasideda nuo netvarkingos mūsų žarnyno veiklos. Pasak vaistininko, įmonės UAB "FHLife World" direktoriaus Manto Jakimavičiaus, silpnas ir nejudrus žarnynas – daugelio ligų priežastis: vidurių užkietėjimas, nutukimas, galvos skausmai, alergija, odos problemos, imuniteto sutrikimai ir kitos ligos gali mus kamuoti vien dėl to, kad neteisingai rūpinamės žarnyno veikla. Taigi, ką kiekvienas turime žinoti apie savo mitybą ir žarnyno veiklą, kad efektyviai pagerintume savo sveikatą?

Pavojaus signalas: nuodai slypintys mūsų žarnyne

Mes valgome mažiausiai tris kartus per dieną, o maistą šaliname geriausiu atveju kartą per parą (o dažnai ir dar rečiau). Kyla klausimas, kiek bereikalingo „bagažo“ mes nuolat nešiojamės su savimi? Vidutinio sudėjimo žmogus kasdien save apkrauna papildomais 5 - 6 kilogramais, o nutukę žmonės - net iki 25 kilogramų! 

Ar  kada nors susimąstėte, kad didelę dalį sveikatos negalavimų gali sukelti žarnyno veiklos sutrikimai? Nesuvirškinti maisto likučiai žarnyne ima rūgti ir išskiria toksines medžiagas, kurios patenka į kraujagyslių sistemą, o vėliau kartu su krauju patenka į organų sistemas ir nuodija kiekvieną mūsų ląstelę. Taip pažeidžiamos kepenys, inkstai, plaučiai, sutrinka širdies ir kraujagyslių sistemos veikla. 

Didelis žingsnis sveiko žarnyno link – subalansuota mityba

 Džiugu tai, jog patys galime reikšmingai padėti tvarkingam virškinimo ir žarnyno darbui! Įpratome susidūrus su liga tuoj pat bėgti į vaistinę ir kaip gelbėjimosi rato griebtis tablečių, tačiau pagrindinė sveiko žarnyno taisyklė yra ne vaistai, o sveika ir subalansuota mityba!

Reguliariai vartokime augalinės kilmės maistines skaidulas – tai vienas iš pagrindinių sveikos mitybos principų. Vaistininkas Mantas Jakimavičius pabrėžia, kad maistinės skaidulos nėra maistingos ir kaloringos, tačiau labai svarbios mūsų organizmui. Jos spartina žarnyno turinio judėjimą, sukelia sotumo jausmą, mažina cholesterolio koncentraciją kraujyje ir atlieka dar daug „gerų darbų“ jūsų organizme. 

ColonWell - augalinės kilmės skaidulų mišinys subalansuotas sveikam žarnynui! Nebesukite galvos, kaip galite padėti savo žarnynui, rinkitės ColonWell, kuris papildys Jūsų  mitybą augalinėmis skaidulomis ir padės reguliuoti Jūsų žarnyno veiklą!

20150523175855-37636.jpg

www.colonwell.lt

20150523175440-47988.jpg

25. May 2015, 12:35

Norėčiau išbandyti ši iššuki, nes po gimdymo liko papildomi kilogramai ir žarnyno veikla nėra tobula, manau šis preparatas išsprestu svorio ir žarnyno bėdas 😀