Norite prisipažinti meilėje? - Pirmyn!

Norite prisipažinti meilėje? - Pirmyn!

13. Feb 2012, 09:00

Šiandien dar galite suspėti dalyvauti Valentino dienai skirtame konkurse "Mano meilės prisipažinimas". Trims iš jūsų šaunias dovanėles paruošė "Stpehen Joseph" - mielų ir praktiškų dovanėlių vaikams parduotuvė.

 

  • "Mano meilės prisipažinimas" neriboja jūsų fantazijos - jis gali būti keptas, virtas, pagamintas rankomis, parašytas eilėmis, perteiktas fotografijomis ir pan.  
  • DĖMESIO! Ką besukurtumėte - parašykite ir tai, kaip tai darėte, neužtenka atsiųsti vieną nuotrauką. Pavyzdžiui, iškepėte, numezgėte ar nupiešėte kažką įdomaus, parašote gamybos eigą, kaip tai darėte. Na, jeigu sukūrėte eiles, tuomet užtenka atsiųsti eilėraštį ir savo, mažylio, mylimojo ar visos šeimos nuotrauką ar tiesiog asociatyvią fotografiją. Kaip įkelti nuotraukas į tekstą, žiūrėkite čia: Kaip įkelti nuotraukas į tekstą!  
  • Konkursas tęsiasi iki vasario 14 dienos (imtinai). 
  • 3 konkurso laimėtojas renka "Mamyčių klubo" redakcija drauge su dovanų steigėjais - "Stephen Joseph" atstovais Baltijos šalyse.

 

Taigi, šiandien - paskutinė diena suspėti. Paskubėkite! Kaip atsiųsti savo tekstus ir nuotraukas? Viską siųskite paspaudę šį MK portale esantį mygtuką:

 

 

Dovanos! Dovanos! Dovanos!

 

1

 

1 dovana - gėrimo nešioklė buteliukui ar gertuvei. Mama išsirinks personažą savo nuožiūra iš viso asortimento. Ši linksma nešioklė - puikiai tinka gertuvei arba buteliukui įdėti. Tai patogi priemonė kelionėms į parką, parduotuves ar šiaip pasivaikščiojimams. Be to jos visos dekoruotos įvairiais vaikams patinkančiais personažais. Reguliuojamų dirželių dėka jas galima persimesti per petį arba užkabinti ant vaiko vežimėlio.

„Stephen Joseph“ gėrimo nešioklių asortimentas

 2

2 dovana - magnetukas, kurį mama išsirinks savo nuožiūra iš viso magnetukų asortimento. Šie mieli ir lengvi „Stephen Joseph“ magnetukai pukiai limpa prie metalinių paviršių. Neabejotinai smagiai žiūrėsis vieni, arba jais galima lipinti nuotraukas, piešinius ar tiesiog užrašus. Jūsų šaldytuvas ar priminimų lenta gali virsti smagiu gyvūnijos pasauliu! Kiekvienas personažas yra jau savaime įmagnetintas, tačiau turi dar papildomai mažus magnetėlius ant atskirų kūno dalių, kurias galima kilnoti ir sukioti kaip tik mažiesiems patinka.

“Stephen Joseph“ magnetų asortimentas

3

3 dovana - Stephen Joseph“ piešimo rinkinys, kurį mama galės rinktis taip pat iš viso asortimento. Tai smagi dovana kiekvienam piešti mėgstančiam vaikui. Dailininko rinkinį ne tik sudaro 36 lapai ir 4 kreidelės, jis kartu ir funkcionalus- patogus nešioti, nes turi rankeną, ant kurios užrašomas šauniojo dailininko vardas. Ypač tinka kelionėms, išvykoms į gamtą ar pas draugus, kur jūsų mažylis gali smagiai užsiėmęs lavinti meninius gebėjimus.

“Stephen Joseph“ dailininko rinkinių asortimentas

 

„Stephen Joseph“ Baltijos šalyse – www.stephenjoseph.lt ir Facebook tinkle http://www.facebook.com/stephenjosephvaikams.

Iki vasario 15 dienos visoms prekėms parduotuvėje taikoma 20 procentų nuolaida su "burtažodžiu" - SJVALENTINE20

4