Neįtikėtinas video, kaip vaiką pravirkdo mamos daina

30. Oct 2013, 14:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Dažniausiai, vaiko ašaros yra mamos galvos skausmas, nes mažyliui kažką skauda, jam nuobodu ar jis kažko tiesiog nori. Išskyrus šį video vaizdą. 

Beveik 5 milijonų peržiūrų sulaukęs video, sugraudintų net didžiausią kietaširdį. Mama dainuoja savo mažylei, dešimties mėnesių amžiaus Mary Lynne Leroux Rodo Stewarto dainą"My Heart Can't Tell You No" ("Mano širdis negali pasakyti tau ne"). Pradžioje, mergaitė susidomėjusi klauso mamos ir jos akys prisipildo ašarų...

Jeigu kas nors netikėjo muzikos galia arba galvojo, jog kūdikiai nemoka reikšti jausmų - tai dar vienas įrodymas priversiantis juos apsigalvoti. 

p.s. net man pačiai nubyrėjo ašarytė...

Goda

19. Jan 2014, 13:34

Faktas yra tas, kad motinos balsą kūdikis atpažįsta, o jausminis pagrindas abi jautrias būtybes riša, ir toliau viskas vystosi. Tačiau nepasiduokime įtakai tokių tamsuolių, kurie ims teigti, kad kuris nors kūdikis gali pasiduoti kokiam Eltono dainavimui apie žvakę vėjuje. Nuo decibelinio bliovimo kūdikis KENČIA jausdamas ausytėse didelį skausmą. Štai ir viskas, ką norėjau pasakyti, ir ko patys nebeprisimename. Šis vaizdelis yra tarsi paimtas iš kameros gestapininko, kuris ištreniravo kūdikį iki sąlyginio reflekso, todėl kūdikio šypsena transformuojasi iki ašaros, galima sakyti, per sekundę. Taigi visi vaikai mūsų yra nuostabūs, tiktai mes tempiame juos į kokią Palangos koncertų salę, kad juos priglušinti... Net ir kelerių metų vaikas dar nemoka pasakyti, todėl jis verkia. Taigi ne džiaugsmo ašara vaizo klipe. Bliaunanti visu balsu boba- ne motina, o spekuliantė internetinėm šiūkšlėm. Kažkaip dar sugraibiau mygtuku ezekuciją nutraukti, todėl epizodo nepražiūrėjau iki galo... gali būti ir taip, kad suaugs vaikelis ir užtvos mirtinai kažkam į snukį - o kodėl taip padarė, ir pats nežino. Arba ims dainuoti dar idiotiškiau ir dar- visiems. O mes rašykime tik dar žavesnius komentarus dabar- kaip kokius nuosprendžius sau... Deja.

10. Nov 2013, 12:05

Nuostabus vaikelis, neviena džiaugsmo ašara priveste išspausti 😀

04. Nov 2013, 16:24

Mergaitei kausantis dainos riedejo asaros,o man beziurint i ja...

02. Nov 2013, 10:05

nu nerealu 😀