Naujoji rudens blogerė Vytulka

Naujoji rudens blogerė Vytulka

06. Sep 2016, 14:38 Vytulka Vytulka

Labai džiaugiuosi, galėdama prisijungti prie naujųjų blogerių sąrašo ☺. Taip jau sutapo, kad  neseniai užsiregistravau puslapyje ir vienaip ar kitaip planavau pradėti rašyti blogą.  Kodėl taip nusprendžiau? Ogi todėl, kad jau metai ir septyni mėnesiai esu motinystės atostogose ir panašu, kad jose  ketinu užsibūti. Jau labai greitai pasaulį turi išvysti mūsų antrasis sūnelis. Per visą šitą laiką mano gyvenimas tikrai pasikeitė iš labai intensyvaus ir darbingo į ženkliai lėtesnį. Tesugebėjau perskaityti vieną grožinę knygą sau, visos kitos buvo apie vaikų auginimą ir auklėjimą, nes buvau visiškai &žalia& šioje srityje, o norėjosi tapti pačia šauniausia mama. Draugių ratas  taip paasikeitė iš tų, kurios be vaikų, į tas, kurios arba laukiasi, arba jau augina mažylius. Didžioji dalis mano dabartinio laiko yra skirta TIK vaikui,  mamos  ir  namų šeimininkės pareigoms. Tad šis blogo rašymas, man bus  tarsi nauja pradžia, nauja veikla,  naujas iššūkis sugebėti suktis ne tik apie  vaikučius ir namus, bet dar ir kažką kita nuveikti. Taip pat norisi su kažkuo pasidalinti mintimis apie savo išgyvenimus ir kasdienes patirtis.

20160906143536-77990.jpg


20160906143645-77766.jpg

Taigi, mano vardas Vytautė, gyvename su vyru Dariumi ir sūneliu Ignu Vilniuje. Mūsų tėtis daug dirba, tad didžiąją laiko dalį praleidžiame su sūneliu dviese namuose, kartu žaidžiame, skaitome knygeles, piešiame, pažįstame pasaulį, einame į lauką, na ir darome viską, ką daro kiekviena mamytė su  savo vaikeliu.  Savo blogą pavadinsiu &Du mažyliai namuose: kasdieniai džiaugsmai ir rūpesčiai&, kuriame ketinu rašyti,  kaip sekasi auginti du vaikus, pametinukus, ką kasdien veikiame, kur keliaujame, ką žaidžiame, kaip vaikams sekasi sutarti, kaip vyresnėlis priima mažąjį broliuką, apskritai šiek tiek ir apie save, ar skiriasi pirmo ir antro vaiko auginimas, ar keičiasi požiūris į auklėjimą ir t.t. Na, o kol dar  laukiame pasirodant  brolio, šiek tiek ketinu pasidalinti mintimis ir apie patį laukimą.  

Labai tikiuosi, kad ir kitoms mamytėms mano blogas bus įdomus  skaityti.

Iki kito susirašymo ☺!

Vytulka Vytulka 06. Sep 2016, 17:10

Kaip šaunu, kad yra mamyčių, nebijančių auginti pametinukus! ☺

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 06. Sep 2016, 15:39

Sveika priaijingusi 😀 Mūsų namuose lygiai taip laukimo nuotaikos ir kaip pas jus, bėgioja 1m7mėn. bernaitis 😀 Tad tikrai seksiu ir skaitysiu jūsų blogą 😀 Sėkmės! 😀