Naujas konkursas - "JIS ir JI"

Naujas konkursas - "JIS ir JI"

26. Jan 2013, 00:00

Artėja vasario 14-oji, visų Įsimylėjėlių, Mylinčių ir Mylimų diena. Tad kviečiame dalyvauti kūrybiniame Valentino dienos konkurse "Jis ir Ji". Dalyvaukite, patirkite smagių įspūdžių ir laimėkite puikių dovanų!

 

Valentino dienos konkursas "Jis ir Ji" truks tris savaites. Kiekvieną savaitę sugalvosime po naują kūrybinę įdomią užduotį. Kviečiame dalyvauti visus, kurie šiuo metu jaučiasi įsimylėję, mylintis ir mylimi.

 

Konkursas, savaime aišku, bus susijęs su vienu gražiausių ir tauriausių jausmų - MEILE! Kokios bus užduotys? Šiandien netrukus sužinosite pirmąją. Tad pasiruoškite, susikaupkite, nusiteikite ir - pirmyn!

 

Konkurso trukmė: nuo sausio 21 d. iki vasario 10 d.

 

PIRMOSIOS SAVAITĖS UŽDUOTIS

Sukurkite šeimos herbą!

Sausio 21-27 d.

Taip jau būna, kad dažniausiai pirmosios konkursų užduotys būna šiek tiek sunkesnės už vėlesnes. Galbūt ir ši jums pasirodė ne iš lengvųjų. Tačiau pasitelkę fantaziją ir visas kūrybines galias, tikrai sugalvosite savo šeimos herbą. Galite jį nupiešti kokiomis tik norite priemonėmis, o gal nulipdyti, daryti aplikacijas, pasiūti ar pan. Sukūrę herbą, paaiškinkite trumpai, kodėl būtent tokia gimė idėja. Žinoma, atsiųskite ir darbo eigos nuotraukas. 

 

Viską siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

 

Pagrindinis prizas - abonementas šeimoms į sporto klubą "Gemma"!

Bistryčios g.13, Antakalnyje – GEMMA reabilitacijos centras

www.gemma.lt

{smallpic:1}

 

Dvi šeimos (mama, tėtis ir vaikas) laimės abonementą į Vilniuje įsikūrusį fizinės medicinos ir reabilitacijos centro GEMMA sporto klubą (vieno abonemento vertė - 250 Lt mėnesiui).

 

Abonemento pirkėjai GEMMA sporto klube gauna tokias paslaugas:

 

1 DIAGNOSTIKA

Prieš pradedant sportuoti mes norime nustatyti Jūsų stipriąsias ir silpnąsias organizmo sritis.

 

2 PLANAVIMAS

Atsižvelgiant į Jūsų diagnostikos rezultatus mūsų specialistai sudarys individualius sporto ir maitinimosi planus.

 

3 SPORTAS

Gemma sporto klube Jūsų paslaugoms yra įrengtos skirtingos specializuotos treniruočių zonos: apšilimui – kardio treniruoklių zona; raumenims treniruoti yra parengtos atskiros treniruočių zonos.

 

Šiose treniruočių zonose visą laiką dirba profesionalūs kineziterapeutai, kurie nuolatos rodo Jums specializuotus pratimus bei prižiūri kaip juos atliekate. Pratimai yra rodomi nuolatos, todėl Jūs bet kada galite pradėti ar baigti treniruotę atsižvelgiant į Jūsų individualią sporto programą.

 

4 ŠEIMOS UŽIMTUMAS. KINEZITERAPIJA VAIKAMS

Turėdami Gemma sporto klubo abonementą Jūs galite ateiti sportuoti pats ir atsivesti savo vaikus – ir tai įeina į abonemento kainą!

 

Vaikų kineziterapinės grupės:

 

3 – 6 m. vaikų kineziterapinė grupė;

3 – 6 m. vaikų ergoterapijos grupė;

6 – 12 m. vaikų teisingos laikysenos kineziterapinė grupė;

3- 6 m. vaikų užsiėmimai baseine;

6-12 m. vaikų užsiėmimai baseine.

Kol sportuosite, mes kryptingai užimsime Jūsų vaikus. Maksimali rekomenduojama vaikų užsiėmimų trukmė 1.5 h.

 

5 ATSIPALAIDAVIMAS

Po treniruočių Jūs galėsite pasikaitinti pirtyje ar atsipūsti poilsio zonoje su puodeliu arbatos.

 

TAČIAU TAI DAR NE VISKAS!

 

Kiekvieną savaitę rinksime po vieną laimėtoją, kuriai prizus įsteigė

www.ulus.lt
http://www.facebook.com/ulusdecorating

 

Savaitės prizas – pasirinkta medžiaginė raidė Jūsų namų ar biuro interjerui!

 

{smallpic:2}

 

SĖKMĖS!

07. Feb 2013, 17:23

👍

pypse pypse 28. Jan 2013, 11:56

😀 GRAUDU SKAITYTI TOKIUS KOMENTARUS. Lyg privaloma dalyvauti, nepatinka prizas- nedalyvauk😀 ir nesuprantu, kodėl kažkas turi teisintis, kad per gerą/blogą dovaną laimėtojui siūlo.

27. Jan 2013, 18:22

Labai gaila istikro,jog redakcija net neatsako i tokius klausimus. Tai tik parodo,kad jie ir nenori stengtis vardan savo reitingu.

laurora laurora 26. Jan 2013, 11:58

ir kodel prizai buna pritaikyti dazniausiai vilnieciams - spektakliukai, sporto klubo abonimentai ir t.t. ? lyg mk nares butu tik vilnietes 🤔

21. Jan 2013, 19:10

uj kaip noreciau !!!

21. Jan 2013, 16:13

Įdomus konkursas, lauksiu kūrybinių idėjų 😉

21. Jan 2013, 15:47

Renkant laimėtojas (savaitės ar pagrindines) į miestus tikrai neatsižvelgsime. Jūsų valia kur dėti dovaną - ar padovanoti draugams abonementą, ar pačioms pasinaudoti. Žinoma, sporto klubo vadovai labai norėtų vėliau sulaukti atsiliepimų, jūsų nuomonės, kai sudalyvausite sporto klube. Tad jei abonementą padovanosite draugams, iš jų irgi lauksime reportažo po apsilankymo ten su šeima 😀

motinysteveza motinysteveza 21. Jan 2013, 14:33

prizas tikrai nerealus vilniečiams 👍 o renkant atsižvelgsite iš kurio miesto? nes tarkim jei laimėčiau, prizą padovanočiau draugams, būtų tada apskritai nerealu 😀

21. Jan 2013, 12:38

super konkursas o ir prizas labai saunus 👍

21. Jan 2013, 11:52

nu nerealu 😀

21. Jan 2013, 11:02

👍

21. Jan 2013, 10:40

Sveiki. Mes galvojame konkursus ir stengiamės kaip tik galime, kad jums būtų smagu. Taip, šįkart pagrindinis aktualesnis galbūt vilnietėms, tačiau ir Ulus raidės kaip savaitės prizas labai įdomus ir originalus, pvz užsisakyti galite vyro ar vaiko raidę ir padaryti staigmeną. Jūs tik ją užsakysite ir jums pristatys. Taigi gali dalyvauti ir ne vilniečiai. Viską mes suprantame, tačiau dovanų, kurie tiktų visiems, kartais ne taip lengva surasti. Šįkart toks prizų fondas, kurio dar neturėjome. Tad sėkmės konkurse ir geros nuotaikos 😀