Naujas draugas - želinis veido kremas Nutraeffects

Naujas draugas - želinis veido kremas Nutraeffects

24. May 2015, 16:59 kodelcia kodelcia

 

Jau daugelį metų esu Avon produkcijos vartotoja. Kai kuriuos produktus esu taip pamėgusi, jog nesinori jų keisti į jokius kitus. Su malonumu vis išbandau ir šios firmos siūlomas naujoves. Juk per išbandymus atrandi tai, kas tau priimtiniausia. Štai dalis mano šiuo metu naudojamų priemonių.

20150524165337-13973.jpg

Tad labai apsidžiaugiau gavusi galimybę pratestuoti ir naujai pasirodžiusį Nutraeffects gelinį kremą Hydration.

Gavus siuntinuką ir apėmus gaminį į rankas, pirmiausia nudžiugino kremo stiklinis indelis. Tai, kad kremas stikliniame inde, iškart jam suteikia solidumo. Aprašymas taip pat nuteikia optimistiškai, nes ant pakuotės esančioje informacijoje teigiama, kad kremas yra hipoalerginis, be parabenų ir dažomųjų medžiagų, tinka jautriai odai, “be perstojo”drėkina net iki 48 valandų, tinka naudoti ir ryte, ir vakare.

Atsukus dangtelį, padvelkia gaiva. Hmmm… pavasario gaiva. Sunku įvardinti kuo kvepia, tačiau kvapas malonus. Kremo spalva skaidriai balta, konsistencija ne itin klampi, tai sudaro ir neriebumo įspūdį.

20150524165506-83596.jpg

Sukamaisiais judesiais tepuosi kremą ant veido. Šis lengvai pasiskirsto ir gerai susigeria į odą. Oda tampa švelni, įgauna matinį atspalvį. Naudoju jį vakarais, nes dienos metu tenka daugiau kontaktuoti su naujagimiu ir tai koreguoja mano kosmetikos naudojimo dienos metu įpročius J

Rezultatai: želine veido kremo nutraeffects formule lieku patenkinta, nes išties probleminės veido odos vietos, rodos, tvarkosi: nebe taip išsausėjusios vietos aplink nosį, apskritai visa veido oda glotnesnė, švelnesnė. Džiaugiuosi, jog Avon vėlei nenuvylė pateikdama tokią naujovę.

20150524165653-93062.jpg

Kainos ir kokybės santykis puikus. Manau, ateityje vėlei neatsisakysiu naudotis šiuo kremu. Išbandysiu ir dieninį kremą.

Ačiū Avon ir MK už tokią šaunią dovaną :)

gerdunka222 gerdunka222 31. Aug 2021, 21:05

Nežinau nežinau ar gerą pasirinkimą padarėt tokios firmos nusipirkę kremą.. Pasiskaitykite sudėtį. Kadangi viską ką tepam ant veido geriasi į odą, patarčiau rinktis geresnės sudėties.. https://www.shopmesoderma.eu/lt/35-veido-kremai