Naudojate vaikiškus tarpdančių siūlus? Mes - taip :)

Naudojate vaikiškus tarpdančių siūlus? Mes - taip :)

17. May 2018, 23:37 kodelcia kodelcia

Sveikos!

Tikriausiai nesumeluosiu sakydama, kad dantukų priežiūros tema tampa viena aktualiausių, vos tik kūdikiui susilaukus pirmojo dantuko. 

Kaip teisingai juos prižiūrėti, kad negestų? Ar įmanoma sustabdyti kariesą jam atsiradus? Kokias dantų priežiūros priemones geriausia naudoti? Ir t.t. ir pan. :) 

Pirmieji kaip pirmieji. Bet sakyčiau  nėra platesnės informacijos apie tai, nuo kada pradėti naudoti tarpdančių siūlus, tarpdančių šepetėlius, kaip juos teisingai naudoti ir pan. 

Noriu pasidžiaugti atradusi JORDAN vaikiškus tarpdančių siūlus. Prisipažinsiu, iki šiol nebuvau susimąsčiusi, kad septynmečiui jau laikas jį naudoti. Nors pati įprastinį tą gabalėliai plėšomą siūlą jau daug metų naudoju. 

Pasirodo, vaikai jau maždaug nuo penkerių metų gali naudoti tarpdančių siūlą. Mūsų testuotasis siūlas tiesiog puikus. Net nesinori kažkaip taip primityviai siūlu vadinti, nes išties tau visas tarpdančių valymo prietaisas. Tai patogi paiimti rankenėlė, su keičiamu siūlo antgaliu. Štai kaip atrodo iš abiejų pusių.  

20180517232224-23028.jpg

Antgalių iš viso yra 36, tad jų pakuotės drąsiai užtenka maždaug mėnesiui.

Įdomu, jog pats siūlas gaivaus vaisinio kvapo ir skonio. Primena vaikišką dantų pastą. 

Naudotis Jordan vaikišku tarpdančių siūlu pačiam vaikui nesudėtinga. Kiek pagelbėju tik prie krūminių dantukų. 

20180517232914-46694.jpg

 

Tiesa, ir antgaliukus paskeičia pats. Tereikėjo vos vieną kartą parodyti. 

Džiaugiamės atradę modernų, patogų, patrauklaus dizaino ir svarbiausia- pritaikytą pagal amžių tarpdančių siūlą. Nuo šiol dar kruopščiau išvalomi dantukai ir, tikimės, ilgiau išliks sveiki. 

Ačiū MK ir Jordan produkcijos gamintojams:)

O jūsų vaikučiai jau naudoja tarpdančiū siūlą? Nuo kada pradėjote naudoti? Rekomendavo odontologas ar patys susipratote? Mat aš iki šiol, deja, nebuvau susipratusi :)