5 natūralios kaukės plaukams ir veidui

5 natūralios kaukės plaukams ir veidui

26. Oct 2015, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jei neturite galimybės apsilankyti grožio salone, susikurti "grožio saloną" gaima ir namuose. Taip mano mama Eglė, kuri nori pasidalinti savo grožio paslaptimis.

Alyvuogių kaukė plaukams

Šiai kaukei prireiks tik alyvuogių aliejaus. Labai paprasta ir veiksminga. Plaukus ištinti aliejumi ir, apvyniojus maišeliu arba rankšluosčiu, palaikyti pusvalandį ir po to gerai išplauti. Šią kaukę aš darau kartą per savaitę. Tikrai labai veiksminga – tikrai pabandykite. Plaukai bus minkšti, švelnūs ir gražiai žvilgės.

Duonos ir kiaušinio kaukė plaukams

Dar naudoju vieną labai veiksmingą kaukę, kuriai prireiks tik duonos ir kiaušinio. Duoną galima naudoti jau pasenusią, kuri jau nelabai tinkama maistui. Duoną užpilti nedideliu kiekiu vandens, kad būtų ne per skysta masė. Įmušti kiaušinio trynį, viską gerai sumaišyti ir palikti valandai. Po to šią masę ištrinti į plaukus, apvynioti ir palaikyti 30-40 min. Ši kaukė labai stiprina plaukus bei suteikia jiems gyvybingumo ir žvilgesio.

Agurkų kaukė veidui

Apie agurkų veiksmingumą veido odai, manau, kiekviena žino. Galima agurko griežinėlius dėti ant veido ir kaklo linijos bei palaikyti 15 minučių. Arba, kai gaminate salotas, agurko galiukų neišmeskite, o jais ištrinkite visą veidą – puikiai tonizuoja, minkština ir atgaivina odą.

Žalios bulvės kaukė

Rytinius patinimus arba maišelius po akimis labai puikiai ir greitai pašalina žalia bulvė. Atpjovus griežinėlį žalios bulvės palaikyti 15 minučių po akimis – patinimų kaip nebūta.

Puiki kaukė nuo spuogų

Mieles sumaišyti su šiltu pienu iki grietinės konsistencijos ir laikyti ant veido, kol sukietės. Po šios kaukės galima sakyti drąsiai „atia“ spuogeliams.

Linkiu visoms būti sveikoms bei laimingoms, tada ir mūsų organizmas bus sveikas.