NATURA HOUSE veido kremas

NATURA HOUSE veido kremas

05. May 2018, 12:39 Solveiga25 Solveiga25

Labai noriu padėkoti Mamyčių klubui ir rėmėjams už puikią dovaną. Kadangi turėjau užtektinai laiko išbandyti NATURA HOUSE skaistinamąjį maitinamąjį veido ir dekoltė kremą su alyvuogių aliejumi. Kadangi šiuo metu laukiuosi, tad ir kosmetiką renkuosi labai atsargiai. Kadangi šis kremas pagamintas iš natūralių žaliavų, tad man jis puikiai tinka šį periodą.

Tad apie viską nuo pradžių:

PAKUOTĖ. Kremas įpakuotas dėžutėje, ant kurios randu išsamų aprašymą apie produktą. 

20180505121255-97590.jpg

Perskaičius informaciją yra aišku kam produktas yra skirtas ir kaip jį naudoti.

Atidarius pakuotę randu 50 ml talpos indelį su kamšteliu.

20180505122156-33542.jpg

Buteliukas yra lengvas ir gan nedidelis, todėl laisvai telpa rankoje ir yra patogus laikyti. 

Atidarius kamštelį, kremas yra išspaudžiamas su dozatoriumi. Manau, tai yra privalumas, nes lengvai paspaudus gaunu norimą kiekį kremo.

KVAPAS IR KONSISTENCIJA. Su kvapais man šiuo metu sekasi gana sunkiai. Tad ir su šiuo kremu turiu šiek tiek nesklandumų, nes kvapas man , kaip besilaukiančiai yra per aštrus. Kremo konsistencija yra riebi ir šiek tiek sunkiau tepasi, bet kremui įsigėrus oda tampa minkšta ir švelni.

Kremas skirtas visų tipų odai. O nuolat naudojant šį kremą oda tapo pastebimai švelnesnė, skaistesnė, elastinga. Kadangi pavasarį reikia pagalvoti ir apie apsaugą nuo saulės, tai šis kremas ypač tinka, nes alyvuogių aliejus, kurio yra sudėtyje pasižymi apsauginėmis UV savybėmis.

Taigi apibendrinant galiu teigti, kad šis kremas man puikiai tinka, tačiau galėtų būti neutralesnio kvapo, ne tokio ryškaus.

Dar kartą ačiū už puikią dovaną, šis kremas pasiliks mano kosmetinėje.