Reikės:
- 20 g šviežių mielių (arba 7 g pakelio džiovintų),
- 500 g kvietinių miltų (galite per pusę dėti viso grūdo kvietinių miltų),
- 2 nubrauktų šaukštelių druskos,
- 2 šaukštų moliūgų sėklų,
- 1 šaukšto aguonų,
- 2 šaukštų linų sėmenų,
- 2 šaukštų kanapių sėklų,
- 100 g virtų grūdų (tinka spelta, kviečiai, avižos, rugiai, ar perlinės kruopos),
- 300-350 ml pieno.
Gaminimas video reportaže kur papasakos pati Beata ;)
Tikrai skani. Vaikai valgė vieną pačia tad kitai dienai mum liko tik mažas gabaliukas. 😀
As taip pat kepiau tą duonele pagal Beata,tai likau labai patenkinta rezultatu😀Skanu labai...