Naminė duonelė praturtinta sėklom ir grūdais. Pagal Beatą

24. Mar 2014, 13:50

Reikės:

  • 20 g šviežių mielių (arba 7 g pakelio džiovintų),
  • 500 g kvietinių miltų (galite per pusę dėti viso grūdo kvietinių miltų),
  • 2 nubrauktų šaukštelių druskos,
  • 2 šaukštų moliūgų sėklų,
  • 1 šaukšto aguonų,
  • 2 šaukštų linų sėmenų,
  • 2 šaukštų kanapių sėklų,
  • 100 g virtų grūdų (tinka spelta, kviečiai, avižos, rugiai, ar perlinės kruopos),
  • 300-350 ml pieno.

Gaminimas video reportaže kur papasakos pati Beata ;)

20140324135153-33335.jpg

20140324135203-86216.jpg

20140324135213-91963.jpg

 

24. Mar 2014, 18:22 mama ingrida

Tikrai skani. Vaikai valgė vieną pačia tad kitai dienai mum liko tik mažas gabaliukas. 😀

mama ingrida mama ingrida 24. Mar 2014, 15:44

As taip pat kepiau tą duonele pagal Beata,tai likau labai patenkinta rezultatu😀Skanu labai...