Mūsų šeimos pažintis su VERI BERI

Mūsų šeimos pažintis su VERI BERI

12. Sep 2016, 16:46 dovilebu dovilebu

VERI BERI ir kas gi tai yra? Išgirdus pavadinimą mintyse sukasi "kažkas labai uogiško" ir pirmasis įspūdis dažnai ir būna pats teisingiausias ir taikliausias. Gavau 6 pakuotes skirtingų skonių šio saldumyno: braškinės,  avietinės, vyšninės, juodųjų serbentų, cinamoninės ir su pipirmėte juostelės. Pakuotė ypatingai patogi atidaryti ir uždaryti daug kartų, o tai patogu transportavimui į gamtą. Pačios pakuotė nuteikia žaismingai, vasariškai, netgi norisi pakvailioti jas valgant, juk guminukai ir suaugę žmonės puikus derinys.

Mūsų šeimoje smaližius yra vyras, tad jo nuomonė nėra objektyvi, o mes su keturmete dukryte esame pakankamai išrankios saldumynams ir mums ne viskas tinka bei patinka. Ragavome visi trys ir priėjome išvados, kad ryškiausio skonio yra juostelės su cinamonu ir pipirmėte bei juodųjų serbentų skonio. Braškinės ir vyšninės juostelės nelabai išsiskyrė stipriu savo skoniu, bet avietinėse visko buvo pakankamai: tiek skonio, tiek ir kvapo.

Išvada: skanu, sveika, pirksim ir kitiems rekomenduosim, nes kiekvienas išsirinks savo favoritą. Mūsų šeimos buvo du : avietinės ir juodųjų serbentų juostelės.