Mur mur mur.. Ar mane matei?

Mur mur mur.. Ar mane matei?

26. Nov 2012, 07:53 blogietee blogietee

Mur mur mur .. Ar mane matei? Ar mane paglostei? Taip taip, šitaip visą savaitgalį "kalbėjo" katės, susirinkusios į kačių parodą PC Panorama.

 

Nors namie neauginam jokios katytės, bet kačių paroda kasmet mus įtraukia. Šį kartą mes ją apžiūrinėjome net dvi dienas. Net šyptelėjau išgirdusi vienos kačių augintojos pokalbį su žiūrove: "Jei norisi dar vienos katės, vadinasi, laikas kūdikiui ". Na, katės gal ir nenoriu, bet man kai kurios buvo tokios mielos, tokios gražios, kad gal kada nors ir įsigeisiu katytės.

 

O štai tiems, kas savaitgalį negalėjo jomis pasigrožėti, nes gal šurmuliavote Akropolio "Jamam" ar Litexpo parodų rūmuose - pravesiu virtualią kačių parodėlę.

Kai kurios katytės jau išvargintos žiūrovų dėmesio tiesiog gūžte gūžėsi prie šeimininkų bandydami pasislėpti.

Ši katytė man labiausiai patiko vien dėlto, kad labai neįprastas kailiukas. Šviesiai pilka katė su juodais dryžiais retas vaizdinys.

Buvo tokių katinų, kurie visą laiką miegojo arba gulėjo. Na matant jų dydį, net nesistebėčiau.. Jie tikrai neprimena to mažo mielo kačiuko, kurį norisi nešioti ir niurkyti nuolatos ;)

Dar prieš parodos atidarymą skaičiau, kad būtų galima pamatyti tigrinę katę, kuri yra labai reta. Bet nežinau, ar man čia jau visos jos tigrinės, bet parodoje mačiau ne vieną primenančią tigriuką.

Kažkuriais metais parodoje buvo ypač daug Sfinkso kačių.. Tada man jos labai patiko. Bet šiais metais šių katinų buvo jau ne tiek ir daug.. Gal tiesiog plikų katinų mada blėsta?

Šis katinas susilaukė daugiausiai žiūrovų dėmesio.. Kad jį pamatytum iš arčiau ar nufotografuotum, teko stovėti ilgoje eilėje.

Šis katinėlis, berods, pats mažiausias parodos dalyvis. Tikras pūkų kamuoliukas..

Dėmesį traukė nulėpausės ir atlėpausės katės.

Kurios katytės buvo nominuotos, pasakyti negaliu, nes per žmonių bruzdesį tą sužinojo, tikriausiai, tik patys dalyviai, kurie akylai klausė teisėjų.

 

Tai tiek žinių ir kasmetinės kačių parodos.

 

Rima

26. Nov 2012, 13:11

tikrai buvo verta eileje stovet del mazojo tigriuko 😉