Moters vizija - konferencijos akimirkos

Moters vizija - konferencijos akimirkos

08. Mar 2019, 16:13 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Mielos moterys, sveikinu mus visas su tarptautine moters diena. Tik labai jau norisi, kas mus mylėtų ir dėmesį rodytų ne tik kovo 8-ąją. Būkime mylimos ir mylėkime save visus metus kiekvieną dieną!

O dabar noriu trumpai papasakoti apie šventę mums ir apie mus - konferenciją Moters vizija. 

Tikrai labai šaunus ir naudingas projektas, suvienijantis mus visas - labai skirtingas, spalvotas: mamas, dukras, žmonas, verslininkes, neverslininkes, veiklias ir truputį tinginiukes.

Tai konferencija apie meilę sau. Šiemet konferencijos tema - vidinė ramybė. Įvairių sričių pranešėjos dalinosi savo patirtimi ir įžvalgomis, kaip mylėti save, kaip įveikti vidinį kritiką, kaip pasitikėti savimi ir svarbiausia, kaip išlikti ramiai. Juk aplinkybės nuo mūsų nepriklauso, tačiau reakcija į jas - mūsų pačių pasirinkimas.

Tokia šiltų emocijų, gero vaibo ir  teigiamos energijos konferencija naudinga, manau, kiekvienai. Jei esame pavargusios, nepasitikime savimi, bijome veikti - tokie renginiai labai stipriai užmotyvuoja, įkvepia.

Nekalbėsiu apie visas pranešėjas, o ir prisipažinsiu - negalėjau likti iki pat pabaigos, bet mane labiausiai įkvėpė žurnalistės Daivos Žeimytės pranešimas.

Ji kalbėjo apie savo skaudžias patirtis ir savo stiprybę. Klausiausi ir ašaros riedėjo. Ir tik didžiulė pagarba. Klausaisi tokių stiprių moterų ir supranti, nieko nėra neįmanomo ir nieko nėra neįveikiamo.

Labai įdomu buvo pasiklausyti ir apie mindfulness praktikas, apie depresijos įveikimą ir tai, kaip susitarti su savo vidiniu kritiku, kaip nepasiduoti kilus pirmiems sunkumams siekiant tikslo.

Mes gauname įvairių gyvenimo pamokų, bet jos mums reikalingos, kad atrastume save. O su savęs atradimu ateina turbūt ir ta vidinė ramybė!

Tad linkiu mums visoms mylėti save, rasti laiko sau ir atrasti savo vidinę ramybę.

 

 

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 09. Mar 2019, 17:36

Labai norėjau. Deja, negalėjau likti iki pabaigos. Bet ir tiek, kiek išgirdau ir pamačiau, labai įkvėpė 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 09. Mar 2019, 12:15

Tikrai gera konferencija, tik aš neišbuvau iki pabaigos. Ar sulaukėte Rūtos Lee vakarop? 😀