Moterims niekada neįtiksi

Moterims niekada neįtiksi

24. Mar 2012, 07:00 tifer tifer

Atsidarė prekybos centras, kuriame moterys gali nusipirkti sau sutuoktinį.

 

Prie įėjimo kabo taisyklės:

1. Apsilankyti čia galite tik vieną kartą;.

2. Parduotuvėje yra šeši aukštai ir kylant aukščiau, kyla sutuoktinių.kokybė;

3. Jūs galite užsukti į bet kurį aukštą ir išsirinkti iš jo sutuoktinį arba pakilti į kitą aukštą;

4. Draudžiama grįžti į žemesnį aukštą, jei nusprendėte kilti aukščiau.

 

Viena moteris nusprendė užsukti į tą parduotuvę. Prie įėjimo į pirmą aukštą ji rado iškabą: "Gerai uždirbantys vyrai" ir iš karto pakilo į antrą aukštą. Ten iškaba skelbė: "Gerai uždirbantys vyrai, kurie myli vaikus". Moteris nutarė kilti aukščiau.

 

Trečiame aukšte rado užrašą: "Gerai uždirbantys, ištikimi vyrai, kurie myli vaikus". Oho - pagalvojo moteris - "Tai kas tada laukia viršuj?" Ketvirtame aukšte ji pamatė užrašą: "Labai gražūs, gerai uždirbantys, ištikimi vyrai, kurie myli vaikus." "Negali būti! - moteriai net kvapą užėmė. -O tai čia tik ketvirtas aukštas!".

 

Ji ėmė kilti į penktą aukštą. Ten ją pasitiko toks užrašas: "Nepaprasto grožio, ištikimi, gerai uždirbantys vyrai, kurie myli vaikus, padeda namuose ir yra tikri romantikai. "Moteris jau norėjo lyg eiti į šitą aukštą, bet juk liko dar vienas. Ten turėtų būti iš viso dievai.

 

Šeštame aukšte ji perskaitė tokį skelbimą: "Jūs esate 98 567 473 šio aukšto lankytoja. Čia nebėra vyrų. Šis aukštas pastatytas tik tam, kad įrodytų, jog moterims neįmanoma įtikti. Ačiū, kad apsilankėte mūsų parduotuvėje."

 

O kitoje gatvės pusėje atsidarė tokia pat parduotuvė vyrams. Su tokiomis pat taisyklėmis. Pirmame aukšte iškaba skelbia: "Moterys, kurioms patinka seksas."

 

Antrame aukšte lankytojus pasitinka skelbimas: "Moterys, kurioms patinka seksas ir kurios moka skaniai gaminti". O aukščiau nė vienas dar nebuvo pakilęs.

27. Apr 2012, 09:08

nu zinok siandien gudravau 😃 ysidejau y rankenuka sokolada ir tik nuvaziavom prie darzelio o jis jau verkt, tai as davai jam ta sokolada ir nurimo, nuejom y grupe nurengiau ir tada jau pradejo vel verkt bet ejo y grupe nesispyriojo kaip vakar, bet vistiek asareles kelios nubyrejo tai aukletoja grietai nukalbino jy, pradejo lupt sokolada ir jau neverke daugiau 😀 tai ir man net ramiau siandien ir nuotaika geresne

27. Apr 2012, 09:03

kaip darzelis mantukui siandien?

27. Apr 2012, 08:47

labas rytas, praskaidrino nuotaika 😃 👍

27. Apr 2012, 07:56

auuu jolita😃 eik ten😛

27. Apr 2012, 07:51

jo...gerai😃 labas rytas 🌷

24. Mar 2012, 20:59

Sitas geras😃 😃 😃