Štai dar vienas būdas, kaip kepti morkų pyragą. Šįkart jį mums siūlo mama Jolanta.
Sudėtis:
100g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai
2 stiklinės kvietinių miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
0,5 šaukštelio citrinos žievelės,
0,5 šaukštelio cinamono,
2 stiklinės stambiai tarkuotos morkos,
saulėgrąžos (arba kapoti migdolai) pabarstymui.
Gaminimas
*Ištirpinti sviestą ir gerai išmaišyti su cukrumi.
{pic:1}
*Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti.
{pic:2}
*Suberti miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti saulėgrąžom arba kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 50 min.
{pic:3}
Skanaus!
Mama Jolanta Memkuvienė
ačiū už receptuką, reikės išsikept savaitgalį 😉
reiks isbandyti si recepteli😀
Labai skaniai atrodo,reikes pabandyti issikepti😀