Morkų pyragas

Morkų pyragas

11. Nov 2009, 08:00

 

Štai dar vienas būdas, kaip kepti morkų pyragą. Šįkart jį mums siūlo mama Jolanta.

 

Sudėtis:

 

100g sviesto,

1 stiklinė cukraus,

2 kiaušiniai

2 stiklinės kvietinių miltų,

2 šaukšteliai kepimo miltelių,

0,5 šaukštelio citrinos žievelės,

0,5 šaukštelio cinamono,

2 stiklinės stambiai tarkuotos morkos,

saulėgrąžos (arba kapoti migdolai) pabarstymui.

 

Gaminimas

 

*Ištirpinti sviestą ir gerai išmaišyti su cukrumi.

 

{pic:1}

 

*Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti.

 

{pic:2}

 

*Suberti miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti saulėgrąžom arba kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 50 min.

 

{pic:3}

 

Skanaus!

 

Mama Jolanta Memkuvienė

13. Nov 2009, 12:25

ačiū už receptuką, reikės išsikept savaitgalį 😉

12. Nov 2009, 21:34

reiks isbandyti si recepteli😀

12. Nov 2009, 15:32

Labai skaniai atrodo,reikes pabandyti issikepti😀