Misija įmanoma: skaniai valgyk ir lieknėk!

Misija įmanoma: skaniai valgyk ir lieknėk!

25. Jun 2014, 12:09 Gerda_M Gerda_M

Sveikos! 

Nuo pat nėštumo pradžios, kartu su pilvelyje augančia Godyte, man rūpėjo ir mano kūno formos. Buvo aktualu gebėjimas suderinti produktus, nepriaugti nereikalingų riebalų ir maitintis taip, kad pilvelyje augtų sveikas ir naudingomis medžiagomis aprūpintas vaikeliukas.

Kai pagimdžiau, atsikratyti priaugtų 12 kg man buvo nesunku. Tereikėjo GEROKAI pasidomėti sveikos mitybos patarimais, susirinkti juos ir pritaikyti sau, pasisverti, pamatuoti ūgį. Tiesa, aš dar visą tai išsiaiškinusi su savo duomenimis nukulniavau pas dietologę, kuri man labai padėjo - ne tik patarė kaip sveikai maitintis iš profesionaliosios pusės, bet ir pastūmėjo į priekį pažadėjusi, jog jei laikysiuosi numatytų patarimų, tikrai sulieknėsiu.

Svarbiausia, kad lieknėjimo procesas nebuvo sudėtingas - jokių alinančių dietų, badmyriavimo ar iškrovos dienų. Paprasčiausiai - subalansuota mityba, daugmaž paskaičiuotos kalorijos ir maisto vertė. Koks racionas? Lašiša, vištiena, įvairios košės, blyneliai, šokoladiniai saldainiai, daržovių sriubytė. Svarbiausia - visko po nedaug ir tinkamu laiku! ;) 

Merginos, man pavyko! Ir žinote ką? Per kelis mėnesius aš atsistačiau ir dabar sveriu tiek, kiek svėriau iki gimdymo. Papildomų kilogramų, nukarusio pilvuko ir gležnos odos nebeliko! 

Atrodau ir jaučiuosi tvirtai, drąsiai liepos mėnesį žengsiu į pajūrį su atviru bikiniu :) 

Jei ir TU nori sulieknėti, aš galiu tave įkvėpti, padovanoti motyvacijos ir atsiųsti SPECIALIAI PAGAL TAVO poreikius sudarytą valgiaraštį! Jei įdomu, rašyk man laišką el.paštu GERDA.MOROZOVIENE@GMAIL.COM. Pasikalbėsim, aptarsim Tavo mitybos niaunsus, klaidas ir mesime svorį kartu! Juk pakeisti požiūrį į mitybą nėra sunku! Tereikia eiti tinkama kryptimi ;) 

25. Jun 2014, 20:43

Labai graži Foto 😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Gerda_M Gerda_M 25. Jun 2014, 18:12

oi, ačiū, mamitos! labai malonu 😀

25. Jun 2014, 15:43

Neapsakomai graži moteris!♥😉😍

25. Jun 2014, 14:03

Šaunus pavyzdys 😀 👍
P.S. Bent pagrindinius principus, manau norėtų ne viena sužinoti ir be individualaus susirašymo 😀 Gal bus dar vienas straipsnelis, pratesiant ir įpučiant dar daugiau motyvacijos 😛 😉 ? Labai smagu nūt sužinot nuo ko pradėti 😀

25. Jun 2014, 14:02

Man turbūt gerai genai susidėliojo 😃 Galima pasigirsiu 😛 Po gimdymo praėjus 2 mėn, svėriau tiek kiek prieš nėštumą - 46 kg 😛 Vat ir pasigyriau 🤣

Gerda_M Gerda_M 25. Jun 2014, 12:58 pypse

mano atveju po gimdymo genai neturi labai didelės įtakos. Mano mama iki gimdymo svėrė 57, o po gimdymo kaip buvo 70 su viršum taip ir buvo.. ilgainiui dar kiek paaugo, nors stengėsi, prisilaikė ir pan. Manau, kad svorį visgi lemia subalansuota mityba.
Šiaip genai turi daug įtakos, jei esi linkęs į kūdumą - tai ir liksi kūda, gimdyk nors 5 vaikus 😀))
Man, atvirai pasakius, pasistengti reikėjo. Tačiau man pavyko, todėl drąsiai galiu tuo pasigirti 😀

pypse pypse 25. Jun 2014, 12:46

sveikinu, kaip manai kas būtų jeigu būtum įdėjus pastangų mažiau?Kiek tai priklauso nuo genų?

Gerda_M Gerda_M 25. Jun 2014, 12:43 Vinga

ačiū! 😀 ir pati džiaugiuosi rezultatu - visi drabužiai puikiai atrodo 😀

25. Jun 2014, 12:26

Man tai foto labai graži 😛