Mis Bikini Baltija 2010 nugalėtoja: "Vaikai - it maži sugertukai"

Mis Bikini Baltija 2010 nugalėtoja: "Vaikai - it maži sugertukai"

16. Jun 2014, 08:30 Gerda_M Gerda_M

Rubrikos „Pokalbiai su Gerda“ vizija – kalbinti žinomas Lietuvos mamas. Tačiau negalėjau nepakalbinti ir moters, kuri man pati elektroniniu paštu atsiuntė laišką ir išreiškė pageidavimą būti pakalbintai.

Juolab, kad ji ir papasakoti turi ką apie motinystę, o taip pat ir yra žinoma. Taigi, ji, tarsi, ir atitinka keliamus reikalavimus. O ar sudomins, spręskite pačios!

Pristatau šio ryto viešnią ir „Pokalbiai su Gerda“ rubrikos pašnekovę „Miss Bikini Baltija 2010“ laimėtoją Viktoriją Pometko. Nuoširdžiai tikiuosi, kad nauja ir kiek netikėta pažintis jus sudomins.

20140615113245-76169.jpg

Viktorija, papasakokite apie save – ką veikiate, kur gyvenate?
Esu laiminga dukra, mama ir žmona. Turių 6 mėnesių dukrytę Milaną.  Man 22 metai,  dabar gyvenu Vilniuje, nors 2 metus gyvenau Maskvoje. Abu su vyru užsiimam automobilių verslu. Aš – automobilių pardavimu, vyras – detalėmis. Gyvenu laimingą ir kupiną nuotykių šeimyninį gyvenimą.

2010 metais iškovojote „Miss Bikini Baltija“ titulą. Papasakokit, kaip jis pakeitė jūsų gyvenimą?
O, tai buvo jau seniai... Dar būdama maža mergaitė svajojau tapti manekene ar modeliu, dalyvautu grožio konkurse. Taigi, drąsiai galiu teigti, kad šio konkurso laimėjimas man buvo tarsi mažos mergaitės svajonės išsipildymas – sudalyvauti groižio konkurse ir jį laimėti.
Laimėjimas suteikė daugiau pasitikėjimo savimi. Konkurse mane pastebėjų italų modelių agentūra ir pasiūlė modelio darbą Italijoje, Sardinijos saloje. Pasiūlymą priėmiau ir pusę metų gyvenau stebuklingo grožio saloje. Tiesa, modelio darbas man liko tik kaip hobis. Esu dėkinga likimui už suteiktą galimybę save išbandyti. Ateityje planuoju išbandyti save „Misis Lietuva“ rinkimuose.

20140615115050-86600.jpg

Esate  ne tik graži moteris, bet ir mama. Kokio amžiaus jūsų dukrytė?
Turiu 6 mėnesių dukrytę, vardu Milana.

20140615113736-21497.jpg

Auginti 6 mėnesių dukrytę, tolygu atiduoti jai visą save, tačiau ir pati atrodot puikiai. Randat laiko sau?
Labai pasistengus kiekviena moteris ras laiko ir sau.  Tiesa, kad patogumas - labai svarbus akcentas gerai savijautai. Tačiau nereikia teisintis tuo, jog esat mamos, neturite laiko ar nespėjate. Užsivilkti džinsus bei gražesnę palaidinę užima tiek pat laiko, kiek „įlįsti į treningus".
Kai mylėsi save, tada galėsi mylėti ir kitus. Nepatenkinti poreikiai, nuolatinis stresas ir nepasitenkinimas namuose būna jaučiamas net ir tada, kai to garsiai nepasakote. Vaikai it maži sugertukai, mokantys be žodžių atpažinti tėvų nuotaikas.

20140615113351-97195.jpg

Kiek laiko per dieną skiriate savo grožiui?
Tik tiek, kiek reikia. Nesu snobė. Tikrai didžiosios savo dienos dalies nepraleidžiu parduotuvėse, grožio salonuose. Tačiau, suprantama, tam, kad atrodytum gerai, reikia skirti laiko. Ypač veiklus žmogus turėtų neužsimiršti, kad jį supa žmonės. Jei jis nori būti įvertintas ir parodyti save, turi ir dėl savęs, ir dėl jų šiek tiek pasistengti. Daug jėgų ir laiko skiriu sportui. Septynias dienas per savaitę kelias valandas praleidžiu sporto salėje. Man tai jau tapo kasdienybe.

Turit namuose auklę?
Ne, auklės neturim. Vaikelio svetimam žmogui tikrai nepalikčiau, pasitikiu tik savo ir vyro mama. Turim dvi labai geras močiutes, kurios kiekvieną dieną skambina ir prašo, kad atvežtume dukrytę.

Kokia jūsų dienotvarkė, pradedant rytu ir baigiant vakaru?
Savo rytą pradedu vandens stikline su citrina. Pagaminu visiems pusryčius, susitvarkau ir važiuojam su dukryte tvarkyti reikalų. Šiuo metu užsiimu naudotų automobilių verslu.  Susitinku su drauge, pasivaikštome, papietaujame.

Vakarais vaikštau į grupinius užsiėmimus sporto klube. Gaunu ne tik trenerio priežiūrą, tačiau suveikianti moteriška konkurencija bei azartas, dėl kurių atiduodu visas jėgas.

Kokia esate mama?
Būti mama - tai džiaugsmas ir atsakomybė.  Esu realistė, suprantanti ir priimanti šį pasaulį tokį, koks jis yra. Neskubėjau pirmą dieną po pastojimo visiems paskelbti apie pasikeitusį  statusą.  Tik palaukę tam tikrą laiką apie tai pasakėme artimiesiems, draugams ir bendradarbiams. Aš nepanikuoju tada, kai mano mažylei skauda pilvuką  ir ji verkia - pirmiausia išbandau visus pagalbos būdus, kokius tik žinau.  Laukiu nesulaukiu to laiko, kai pasisodinę dukrytę ant rogių lėksime su ja per apsnigtą mišką ar kramsnodamos spragėsius kino teatre kikensime žiūrėdamos linksmą animacinį filmą.

Kaip namuose su vyru dalijatės darbais? Kas namuose šeimyniškesnis?
Namus tvarkau daugiausiai aš, važiuoju į parduotuve apsipirkti maisto, kitų būtiniausių dalykų. Šiaip darbus stengiamės dalintis, bet dažniausiai tenka man.

20140615113437-15753.jpg

Kokius patiekalus namuose mėgstate gaminti?
Pati dažnai gaminu, man tai labai patinka, mėgstu ir stengiuosi pagaminti kažką naujo, neragauto. Dažniausiai naudoju tokius produktus, kaip vištiena ir lašiša, juos mėgstu labiausiai. Taip pat neretai tenka gaminti užkandžius svečiams, vieno mėgstamiausio užkandžio receptu pasidalinsiu ir su jumis.

Lašišos suktinukai lavaše

Reikės:
1 lavašo;
2 indelių tepamo sūrio „Philadelphia“;
200 gr rūkytos lašišos;
salotos;

Lavašą ištepkite tepamu sūreliu, ant viršaus išklokite salotų lapus, sudėkite supjaustytą lašišą. Pabarstykite citrininiais žuvies prieskoniais ir susukite lavašą. Supjaustykite norimo dydžio griežinėliais. Skanaus!

20140615210347-47466.jpg

Gyvenate Maskvoje – ar dažnai užklystate į Lietuvą?
Prieš tai, kai susipažinau su savo būsimu vyru, jau dvejus metus gyvenau Maskvoje,  bet dėl vyro verslo Lietuvoje ir vaikelio, teko paaukoti karjerą ir neilgam grįžti į Lietuvą. Vis dėlto greitu metu,  kai dukrytė truputį paaugs, planuojame pradėti verslą Rusijoje ir persikraustyti atgal i Maskvą.

Ką dažniausiai Vilniuje veikiat?
Kai turime laisvo laiko, mėgstame pasikviesti draugus. Tokius pasisėdėjimus stengiamės surengti kuo dažniau. Mes neprisirišame prie progų, tad šventę galime surengti paprastą dieną. Tereikia būti geros nuotaikos ir norėti matyti brangius, laimingus veidus.

Kokie jūsų šeimos pomėgiai?
Didžiausias mūsų šeimos pomėgis – kelionės. Apskritai esame aplankę nemažai Europos šalių.  Pastaruoju metu labai daug darbo, tai ir kelionės teko trumpam atidėti. Kitą vasarą planuojame išpildyti mano svajonę ir aplankyti Maldyvų salos.

20140615113537-32620.jpg

Dėkoju Viktorijai už pokalbį, o jūsų, mielosios skaitytojos, noriu pasiteirauti, ar dažnai vasaros dienas leidžiate prie kompiuterio ir ar pageidaugate vasaros pirmadieniais skaityti mano paruoštus interviu? O gal geriau pasimatyti rudenį, kai visos į "Mamyčių klubą" sugrįš po vasaros atostogų? Išsakykite savo nuomonę! Jei turite minčių, idėjų, o gal net norite tapti rubrikos viešnia, rašykite man el.paštu gerda.morozoviene@gmail.com

20140615111618-31273.jpg

16. Jun 2014, 17:48

Pirmadienis - ta diena, kuri po savaitgalio - skaitomiausia, tad man labai timka ir patinka kas kart po savaitgalio atsivertus MK viską "išskaityti" kaip ir tavo rubriką 😀 skaitau MK nesvarbu ar atostogos, ar žiema - VISADA 😀

Tik pastebėjimas: pirmam klausime pašnekovė jau pasakė, kad turi dukrytę 6mėn., o toliau vėl jos to pačio klausiama 😉

motinysteveza motinysteveza 16. Jun 2014, 13:30 Mutter

"MK ir atostogos - du puikiai suderinami dalykai" - kaip puikiai pasakyta 😀

motinysteveza motinysteveza 16. Jun 2014, 13:28 Gerda_M

taip, Gerda, nesustok!

16. Jun 2014, 13:09

MK ir atostogos - du puikiai suderinami dalykai, tad kad ir kas bebūtų - MK skaitau visada, o Gerdos pirmadienio rubrika - viena laukiamiausių! 😉
Interviu visada puikūs, įdomus, tik asmenybės skirtingos. Nors šį kartą pašnekovė lyg sakėsi turinti ką papasakoti, bet tas pasakojimas šiek tiek banalokas buvo.
Gerda, nesustok! 😉

Gerda_M Gerda_M 16. Jun 2014, 11:58 motinysteveza

man labai malonu girdėti/matyti/skaityti gražius ir įkvepiančius komentarus 😀 Ačiū tau labai už palaikymą ir gražų žodį! 😀 Matau, kad pirmadieniais pasirodantys interviu tikrai puikiai susiskaito, kai kurių peržiūros viršija net ir aktualiausias temas, kurias išleidžia MK, todėl neketinu sustoti. O jei ir bus atostogėlės vasarą, tai tik tam, kad atrasčiau naujų minčių, idėjų ir pašnekovų, kurių neišsemiama galybė 😀
Bučkis 😀

motinysteveza motinysteveza 16. Jun 2014, 11:53

Gerda, tavo pokalbiai labai įdomūs ir laukiami 😀 randu laiko ir vasarą paskaityti 😀
bet tikriausiai nori atostogų 😃 tuomet labai lauksim rudenį.

konkrečiai apie šį interviu. mane žavi ir įkvepia kitokios asmenybės 😀