Mireille Guiliano "Kodėl prancūzės nestorėja"

Mireille Guiliano "Kodėl prancūzės nestorėja"

22. Jul 2014, 15:45 InetaBu InetaBu

Negaliu atsispirti knygoms apie maistą, gaminimą ir prancūzus J Tad ši knyga neatsitiktinai atsirado mano pirkinių krepšelyje.

Knyga „Kodėl prancūzės nestorėja“ kupina patarimų, kaip lengvai ir neskausmingai išlaikyti gražias kūno formas.  Visi patarimai įpinti į gyvenimišką istoriją moters, kuri susidūrė su svorio problema ir reikėjo ją greitai spręsti, nes prancūzės netoleruoja didelių apimčių...Taigi, žinant, kaip prancūzai mėgsta skaniai valgyti ir kaip ilgai vakarieniauja, rasite labai logiškus paaiškinimus, kodėl Prancūzijoje nėra nutukimo epidemijos, kaip mylėti maistą ir galų gale juo mėgautis.

Knygoje rasite patarimų, kaip „apeiti“ kepyklėles, kaip rinktis sveikus produktus, kaip susikurti valgymo ritualus, kodėl svarbu valgyti prie gražiai padengto stalo ir t.t. Knygoje taip pat pateikti receptai, kaip pasigaminti vieną ar kitą sveikuolišką patiekalą, tikrai patiks mėgstančioms gaminti (pomidorų salotos su ožkos sūriu, kiaulienos kepsneliai su obuoliais, naminis jogurtas, prancūziški raguoliai ir t.t.).

Knygoje pateikiami labai paprasti patarimai, kaip jaustis gyvybingai nededant per daug pastangų ir neprakaituojant sporto salėse, ko prancūzės netoleruoja visai. Tad rasite patarimų, kaip daug vaikščioti, lipti laiptais, linksmai ir judriai atlikti namų ruo9šos darbus.  Vienas įdomiausių skyrių – patarimai mitybos ir judėjimo klausimais – atsižvelgiant į amžių.

Nuostabi knyga kiekvienai J