Miesto mamos blogas: Pats geriausias tėtis pasaulyje!

Miesto mamos blogas: Pats geriausias tėtis pasaulyje!

05. Jun 2015, 09:00

Kiek save prisimenu, visada norėjau tirėti vaikų. Kai buvau maža, ta masija buvo tokia paprasta: pasiimi lėlę, paguldai į vežimėlį, šalia prisikalbinti tėčiu pabūti kokį darželio draugą ir štai – šeima kaip tvora. Iki šiol prisimenu tą gerą jausmą, kaip po namų kiemą stumdau raudonos spalvos vežimą, o šalia išdidžiai žingsniuoja darželinis vyras... Tada, man rodos, mano pasirinkimą nulėmė tai, kad jo tėtis buvo milicininkas ir labai išdidus atrodė su ta uniforma ;)

Vėliau supratau vieną tiesą, kad ir kaip norėčiau vaikų, nebus jų, jei nebus tinkamo tėčio. Tiesiog norėjau, kad mano esama Barbora turėtų visa, kas geriausia! Žinoma, kai pirmą kartą pamačiau Mindaugą apie jį tikrai nepagalvojau, kai apie būsimą mano vaikų tėvą. Atvirkščiai buvau visiška savanaudė ir vienintelė mintis tada besisukusi galvoje buvo – velniai griebtų, KOKS GRAŽUS VYRAS… ir tas gražus vyras padarė mane ne tik laiminga moterimi, bet ir laimingiausia motina – na taip Barbora mane padarė laimingiausia mamyte, bet juk be Mindaugo ta laimė sunkiai būtų įsisukus :)

Pats geriausias tėtis pasaulyje – kiek kartų tai sakėte savo vyrui, stebėdamos jį žaidžiantį su vaiku? Man kiekvieną kartą net širdis apsąla iš laimės, kai matau Barborą su savo tėčiu žaidžiančius arba kai išgirstu tą mielą eilėraštuką apie katytę, kurį jis jai sako norėdamas ją pamatyti besišypsančią. O kai jau prarandu viltį užmigdyti dukrą ir tada reikalo imasi Tėtis. Aš tik po kurio laiko sužinojau, kad jis migdo ją, šokdamas tango... rimtai, jiedu šoka tango ir galiu teigti jiedviem net geriau sekasi, nei mudviems... O kokią skanią Tėtis košę jai verda! Tai tos akimirkos, kai supranti, kad visgi tobulumui riba yra! 

Sveikinu Tave, Tėti, su Tėvelio diena! Mylime Tave!

Miesto Mama

Gintarep Gintarep 07. Jun 2015, 10:23

🌷🌷🌷🌷🌷

mama ingrida mama ingrida 06. Jun 2015, 08:55

Kaip miela😀👍

Krisliukas Krisliukas 05. Jun 2015, 11:09

🌷🌷🌷

floryte floryte 05. Jun 2015, 10:46

O taip, tėčiai turi savų burtažodžių, kai reikia užmigdyti. O su tango - super!
Tiek šilumos pasakojime...😀

lina_baj lina_baj 05. Jun 2015, 10:32

Tikrai gražu ir nuoširdu...😍

05. Jun 2015, 10:23

Kaip gražiai parašyta...Gražios Jums tėvelių dienos! 😀

05. Jun 2015, 10:17

Ka darytumėm? be vaikų būtumėm.... ir be visų kitų privalumų... 😉

05. Jun 2015, 09:16

Gražu 😀 😍