Metų AČIŪ

Metų AČIŪ

21. Dec 2013, 22:19 Gerda_M Gerda_M

Taip jau nutinka, kad prieš Kalėdas daugelį iš mūsų apima gerumas. Gerumas artimiesiems, gerumas draugams, gerumas šeimai... 

Aš šiais metais prikaupiau tiek daug padėkų, kad net viską sunku sutalpinti širdyje... Todėl, manau, popieriaus lapas, kad ir virtualus, pats geriausias variantas ir pati puikiausia išeitis. 

Nuoširdų ačiū, kaip ir kasdien, kaip ir kasmet noriu pasakyti savo tėveliams. Tai žmonės, be kurių nebūtų manęs, tai žmonės, kurie mane išauklėjo, išmokė ir pavertė pačiu tikriausiu žmogumi. Žmogumi, kurie jie dabar džiaugiasi ir didžiuojasi. 

Nuoširdus ačiū šiemet išdyko netikėtai. Gydytojams. Medikams. Komandai, kuri mane prižiūrėjo nuo pirmosios nėštumo savaitės iki tada, kai pasaulį išvydo pirmagimė.  Ačiū gydytojai D.Keršulytei, kuri nuo 5 mano nėštumo savaitės beprotiškai atidžiai, sąžiningai ir atsakingai prižiūrėjo mano nėštumą, kėlė ragelį net ir savaitgaliais dėl kiek kvailokų nėštukes kamuojančių klausimų. 
Didelis ačiū Santariškių akušerijos ir ginekologijos skyriui: gimdymą priėmusiai Virginijai Paliulytei ir R.Griciui. Tik jų dėka mano gimdymas (iš anksto su niekuo nesitarus) praėjo sklandžiai, o aš su mažyle jaučiamės puikiai.

Nuoširdus ačiū mano vyrui. Andriau, šiemet, antraisiais mūsų bendro gyvenimo metais, aš supratau, kokį auksą šalia savęs turiu ir kaip man dėl to gera. Aš kaifuoju būdama su tavimi. Kas bus toliau??? :) Bučkis!

Godyte, ačiū tau! Ačiū, kad atėjai į mūsų širdis, namus ir gyvenimą. Myliu tave, dukra :)

Dieve! Dieve, ačiū tau už ramybę, už sveikatą, už artimuosius, už šeimą. Ačiū, Dieve, kad nepatrauki nuo manęs angelėlio, kuris mane ir mano šeimą saugo bei globoja kiekvieną dieną.  

Redakcija! Mamitos! Linkiu visoms ir kiekvienai atskirai (nesvarbu, su kuo teko pabendrauti, su kuo ne) pačių jaukiausių ir šilčiausių šv. Kalėdų. Tegul ramybė pasibeldžia į jūsų namus ir nepalieka jūsų nė vienai akimirkai. Jaukumo ir šilumos jums! :) 

22. Dec 2013, 10:46

🌷 Tau ir tavo šeimynėlei taip pat jaukių, šiltų švenčių 🌷 😀