Skaniai gamini sau ir savo šeimai? Tuomet laukiame įdomių Tavo receptų su nuotraukomis! Juk mes irgi norime išmokti gaminti taip gardžiai kaip Tu.
Reikės:
500 g kiaulienos
7 morkų
100 g svogūnų laiškų
petražolių, baziliko, juodųjų pipirų, kardamono, mėsą minkštinančios druskos, druskos, lauro lapų (pagal skonį).
Padažui:
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai miltų
1 stiklinė pieno.
15 bulvių
0,5 šaukšto sviesto
0,5 stiklinės grietinės arba pieno
krapų pagal skonį.
Gaminimas
Kiaulieną supjaustome kubeliais ir apibarstome mėsą minkštinančia druska, paliekame 10 min. Tuomet sudedame į keptuvę mėsą, morkas, prieskonius (tik svogūnų laiškus ir petražoles pasiliekame pabaigoje) ir leidžiame mėsai savose sultyse troškintis apie 20 min.
{pic:1}
{pic:2}
Sumaišome padažą: grietinė, majonezas, pomidorų padažas, miltai, išplakame, supilame pieną ir vėl gerai išplakame. Viską supilame į keptuvę, tuoj pat sudedame svogūnų laiškus ir petražoles, viską troškiname 5 minutes.
{pic:3}
Bulvių paruošimas: ant išvirusių su druska bulvių dedame sviestą, grietinę ir krapus bei viską sugrūdame.
{pic:4}
Garnyrą patiekite savo nuožiūra
Skanaus!
Milda Vidžiūnaitė
oj kokie draugeliai 😃
Labi gražus momentas😀
Si recepta isbandziau su improvizacijom,vietoj mesos troskinau zuvi su tokiu padaziuku ir visai tiko, mazius valge.
Mesa minkstinanti druska yra didziulis nuodas. Jokiu budu nenaudokit ir ypac mazyliams neduokit. Geriau patroskinti mesyte 1-1,5 val., rezultatas bus tas pats, tik daug sveikiau
Labai aciū mamytei už ideja labai skanu😀 būtinai pasigaminsim!
Labai skaniai gaunasi tokie troškiniai. Svarbiausia, nesudėtinga pagaminti, ypač kai mažius dėmesio reikalauja visą laiką
jauciu kad labai skanu reiks pasigaminti ir man niam niam:-D
o kaip skaniai atrodo. rodos visas kambarys pakvipo nuo tokio patiekalo 😉
aciu Milda, pameginsime😀
skanu megstu troskinius 😀