MES REKOMENDUOJAM. Poilsio kompleksas TURBAS

MES REKOMENDUOJAM. Poilsio kompleksas TURBAS

11. Jul 2019, 19:12 Raudona braškė Raudona braškė

Įspūdžiams dar neišblėsus, skubu dalintis nerealiai fantastišku mūsų šeimos atradimu, kuris galbūt ir Jūsų šeimai padės pabėgti nuo rutinos ir namų rūpesčių.
Mūsų šeima turėjo galimybę dvi dienas praleisti poilsio komplekse TURBAS. O poilsio kompleksu ši vieta pavadinta ne veltui. Ten radome viską, ko reikėjo, kad pailsėtume ir atsipalaiduotume nuo kasdienybės. Aš - ramybę, vaikai - pramogų, vyras - naujovių.
Apgyvendinti mes buvome erdviame ir jaukiame namelyje.
Jame radome visus patogumus, o man, kaip mamai akmuo nuo širdies nukrito, kad pasirūpinta visais mano mažajai skirtais patogumais - lovyte, mikrobangų krosnele košytėms pašildyti. Mažoji lovytėje jautėsi lyg namie ir puikiai išmiegojo.
Kambariai šviesūs ir erdvūs. Miegamieji tvarkingi. O patalynės grožį ir lovų patogumą tuoj pat suskubo įvertinti sūnus, pareiškęs, kad didžiojoj lovoj miegosim ne tik mes su vyru, bet ir jis
Nors lietuviška vasara atsivijo mus iki Latvijos tamsių debesų ir vėjo pavidalu, bet namelyje nebuvo šalta. Jautėmės jaukiai ir šiltai.
Pirmajame namelio aukšte radome ne tik viryklę, mikrobangų krosnelę, televizorių, visus reikalingus indus, įrankius bei puodus, bet ir židinuką. Tiesa, bendrosioms patalpoms šiek tiek trūko švaros, teko prasišluoti grindis, persiplauti kelis indus likusius po buvusių gyventojų, ištuštinti buvusių gyventojų paliktą šiukšlinę, o vonios kambaryje klozetas šiek tiek leido vandenį ir ant grindų susidarydavo balutė. Nuotaikos tai nesugadino, nes pro namelio langus atsivėrė nuostabus vaizdas. Na o prie namelio turėjome savo atskirą stovyklavimo vietele su šašlykine, staliuku ir suolais. Buvo parūpinta netgi glėbelis malkų mūsų vakarienei. Žodžiu, kaip toj reklamoj, apie garsų prekybos centrų tinklą - apie viską pagalvota :D Ryte netgi ir gausūs pusryčiai buvo pristatyti tiesiai į mūsų nameliuką.
Vakarėjant, kas rūpinosi švara kieme, o kas, kad šeima neliktų alkana.
Poilsio komplekso teritorijoje visas kompleksas pramogų. Kiekvienam pagal skonį, pomėgius ir norus.
Stovyklauti, sportuoti, linksmintis žaidimų aikštelėse, pasivaikščioti nemažoje komplekso teritorijoje ar tiesiog susipažinti su gyvūnais.
Vieni du išėję pasivaikščioti vyrai, surado ir sau patinkančių pramogų ir atrancijų
Kompleksas siūlo pasirinkimą kur norima apsistoti - kemperiai, nameliai, viešbučio kambariai. Žodžiu, kiekvienam pagal skonį, norus ir kišenę. Plačiau apie kainas ir siūlomus patogumus galim apasižvalgyti štai čia: https://turbas.lv/
Labai džiaugiuosi, kad administracijos buvo atsižvelgta į tai, kad mes atkeliavome su kūdikiu ir buvome apgyvendinti tykioje ir ramioje vietoje. Prieš užmiegant buvo labai keista negirdėti nei mašinų, nei kaimynų kalbant už sienos.
O pats nerealiausias dalykas, kad vaikams po intensyvios dienos sumigus, su vyru turėjome galimybę romantiškai pabūti vieni du, ko jau beveik metai neištaikome
Besileidžianti saulė, vėjas šlamantis drebulių lapuose, kažkur tolumoje mekenančios avelės ir gervių klyksmas. Vakaras buvo tobulas.

Dar keletas šio puikaus poilsio komplekso architektūros vaizdų
Šauniausia, kad ši vieta nėra idealiai nugludinta civilizacijos. Visoje teritorijoje daug žalumos, idealiai nušienautos pievelės, tačiau palikta šiek tiek ir tos natūralios gamtos. Stovyklavietės tokiu atstumu viena nuo kitos, kad gali jaustis privačiai, gamtos apsuptas.
Visai šalia mūsų namelio, miškelio proskynoje, aptikome ir mini tarzano trąsą. Spėkit kas labiausiai ja liko sužavėtas? :D Išbandžiau ir aš.
Poilsio kompelkse gyvena ir būrelis nuostabaus grožio avyčių, kurios pamačiusios artėjant žmones visa banda atskuodžia pasisveikinti.
Na o šie gražuoliai tiesiog papirko visų mūsų širdis. Net mažoji rankom plojo jiems išdidžiai priėjus. Tiesa, įvertinus ragų dydį buvo šiek tiek nejauku, bet pavaišinus pienių lapais, pasirodė, kad tai labai romūs ir gan švelnūs gyvūnai.

Visa šeima esame be galo patenkinti ir pilni įspūdžių po šio apsilankymo poilsio komplekse TURBAS. Šiltas priėmimas ir sutikimas, fantastiška aplinka tiems, kurie ieško gamtos ir ramybės, kartu su patogumais. Kompleksas, kuriame tiek mažas, tiek ir didelis ras ką veikti. Nuoširdžiai dėkojame TURBAS kolektyvui už priėmimą, o Mamyčių klubui už galimybę ten apsilankyti.

 

Raudona braškė Raudona braškė 12. Jul 2019, 17:56

Rekomenduoju. Tikrai šauni vieta pavargusioms mamoms ?

Gintarep Gintarep 12. Jul 2019, 14:27

Dabar dar labiau užsinorėjom....

Raudona braškė Raudona braškė 12. Jul 2019, 14:19

Mums buvo atradimas šis kompleksas. Kai parodau foto visi pažįstami dabar klausinėja kur čia toks yra. Įtariu šturmuos lietuvaičiai 😀

floryte floryte 12. Jul 2019, 12:53

Kokios nuostabios nuotraukos!!! Ir Turbas - nuostabi vieta poilsiui - tą patyrėme praėjusią vasarą?.