Mes irgi "Parkavomės kitaip"

Mes irgi "Parkavomės kitaip"

12. Jun 2012, 00:00 blogietee blogietee

 

Savaitgalis buvo gausus įvairiais renginiais, bet mes juose nesilankėme, nes smagiai laiką leidome su draugais Molėtuose prie ežero.

 

Bet sekmadienį grįžę namo, ramiai nusėdėti vietoje taip pat negalėjome, tad tęsdami kas savaitinę tradiciją - Sekmadienis senamiestyje - nutarėme ten nuvažiuoti pasivaikščioti.

 

Artėjant prie Katedros stėbėjomės, kad pernelyg daug mašinų aplinkinėse gatvelėse. Privažiavę Gedimino prospektą supratome kodėl - gi dar nesibaigė savaitgalio renginys - Parkuokis kitaip.

 

Prie scenos buvo "prisiparkavusių" tikrai gausiai, net nesiryžome ieškoti vietos sau. Visi laukė "Saulės kliošo" koncerto, prieš tai besiklausydami džiazo muzikantų.

 

Nuėjome beveik į patį "parkavimosi" galą ir ten prisiparkavome. 

 

Dar eidami prospektu stebėjome kitus žmones: vieni žaidė kortomis, kiti buvo sukišę nosis į kompiuterių ekranus, treti grupelėje atlikinėjo kažkokius įdomius pratimus, lyg būtų joga su permetimais ir t.t. Dauguma tiesiog sėdėjo, gulėjo ir klausė sklindančios muzikos.

 

Nors tai buvo jau savaitgalio pabaiga ir dauguma renginio pramogų jau buvo pasibaigę, bet viena tikrai išliko - žaidimas dideliais šachmatais tiesiog ant gatvės. 

 

Gaila to užfiksuoti nebuvo kaip, nes toje vietoje buvo daugiausiai žmonių per visą Gedimino prospektą.

Su vaikais pasėdėti ilgai neįmanoma, jie nori tai šen, tai ten. Taip ir mūsiškiai - užsimanė ledų ir atsigerti. Teko eiti pirkti ledų. O juos bevalgant praėjome visą prospektą ir dar iki Senamiesčio nuėjome - tęsėm savo tradiciją.

Ilgai nenaktinėję patraukėme namo, bet vakarą praleidome smagiai "parkuodamiesi". Nors ta dirbtinė veja priminė dirbtinės eglutės spyglius. Ir Ugnė konstatavo faktą, kad tai tikriausiai iš kokios futbolo aikštės atvežta veja.

 

Blogietė