Meilė grožiui

Meilė grožiui

07. Jan 2020, 14:46 Raudona braškė Raudona braškė

Dovanų pirkimas, vaikų karnavalų organizavimas, Kūčių, Kalėdų vakarienės namie, svečiai, kelionės...Neveltui kasmet vienas kitam linkime jaukaus ir ramaus Kalėdų laukimo, bet žinote ką, to beveik niekada nebūna. Gruodžio mėnesį be bėgimo, lėkimo, rūpesčių atsimenu tik iš vaikystės.
Na o visame šiame šventiniame šurmulyje nėr anė kada pagalvoti apie kažkokius grožio ritualus. Todėl esu labai dėkinga Juara ir Mamyčių klubui už priminimą pagalvoti apie save ir įpareigojimą išbandyti keletą man dar neregėtų kosmetikos gaminių. Tas įpareigojimas ir tapo didžiausia paskata atsipalaiduoti ir stabtelti.
Į namus kurjeris pristatė tikrą lobių skrynelę, kurioje radau:

Novexpert Beauty Ritual kaukių rinkinį
Rinkinį sudaro veido kaukė šveitiklis su vitaminu C ir drėkinamoji veido kaukė su Hialurono rūgštimi. 
Esu mini pakuočių didelė gerbėja, todėl man ypač patiko kad šis grožio ritualų rinkinukas "sublokuotas" ir viskas telpa vienoje rankoje.
Kaukių naudojimas paprastas, kaip ir daugumos kitų. Šveitiklio granulės šiek tiek didokos, aš mėgstu smulkesnės tekstūros šveitiklius. Tačiau tiek spalva, tiek kaukės kvapas tarsi įkvėpė energijos. Po šveitimo procedūros oda tarsi nusimeta 10 metų vargus. Jausmas geras.
Na o kaukė su hialurono rūgštimi tepama labai storu sluoksniu, o nuplovus poveikis stulbina. Dingsta visas sausumas, tempimas, nuovargis. Jaučiasi, kad oda atsigavo ir ėmėm švytėti.

Novexpert kremas veidui Repulp nuo raukšlių su hialurono rūgštimi

Kremas pasirodė labai keistos tekstūros - skystas, lyg pienelis. Įprastai mano naudojami kremai yra gan klampūs, ypač žiemai, renkuosi maitinančius ir intensyviai drėkinančius, kurie panaikina sausumą ir šildymo sezono daromą žalą odai. Tačiau likau labai nustebusi, kad nors ir skystos tekstūros, bet šio kremo reikia labai nedaug. Jo poveikis odai toks galingas, kad vos lašelio užtenka, kad pajaustum kaip oda jaunėja. Taip taip...užtepus jausmas labai panašus, lyg suglamžytas popierius ima tiestis akyse. Man šis kremas buvo atradimų atradimas, tikra BOMBA.

Novexpert micelinis vanduo su hialurono rūgštimi

Labai nemėgstu, kai panaudojus micelinį vandenį ant odos lieka jo kvapas ir lengvas lipnumo jausmas. Nuvalyta oda, mano nuomone, turi dvelkti gaiva ir lengvumu. Šis micelinis vanduo išpildė visus mano reikalavimus. Kvapas neintensyvus, vos juntamas, o nuvalius odą jausmas lyg nuplovus ją vandeniu.
" Kas jis toks, su kuo jūs savo gyvenime eisite į pasimatymą 40000 kartų? Tai ne tas, apie kurį jūs pagalvojote...
Savo veidą gyvenime jūs valysite 40000 kartų. O jei nutiks taip... kad jūs jau dabar rasite savo odai tą vienintelį? Taigi yra 40000 priežasčių rinktis micelinį vandenį...
"
Su šiuo miceliniu vandeniu tikrai eičiau į pasimatymą ir ne tik 4000 kartų, ne sjis ne tik stulbina savo poveikiu, bet ir sudėtimi - 100 proc. natūralios kilmės.
 

Novexpert glotninamoji tonizuojamoji veido dulksna su hialurono rūgštimi

  Multifunkcinis produktas – tonikas, makiažo fiksatorius ir fiziologinis vanduo viename buteliuke. Tonizuoja, drėkina ir putlina veido odą, padeda pristabdyti odos senėjimo procesus, fiksuoja makiažą, apsaugo nuo aplinkos taršos, sumažina odos blizgesį ir suteikia gaivumo pojūtį. Ir visą šį žadamą sarašiuką išpildo visu 100 proc. Geriausia šios dulksnos sąvybė ta, kad ją galima naudoti tiek dažnai kiek tik norisi. O norisi dažnai, nes jausmas ja apsipurškus lyg būtum laistoma gėlė. Belieka tik išskleisti žiedus :D Dulksnos flakonėlis nedidukas, labai patogaus dydžio įsimesti į rankinę ir nešiotis visur kur tik reikia.

Esu labai labai labai dėkinga už galimybę išbandyti šiuos produktus. Kremu esu tiesiog pakerėta, nes jau seniai savo odos nejaučiau tokios pamaitintos ir atsigavusios. Na o dulksna antras pagal įsimylėjimą produktas, kuris kasdien bent kelis kartus turi darbelio :) Nuostabi produkcija, kuria prekiauja Juara. Nuoširdžiai rekomenduočiau išmėginti net ir pikčiausiam priešui.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 07. Jan 2020, 19:46

Tikrai pukios priemonės! Man labiausiai dulksna patiko ?