Mažoji keliautoja

Mažoji keliautoja

15. Oct 2018, 10:02 Sabrina Sabrina

Spalis labai lepina puikiu oru, namie sėdėti būtų nusikaltimas, tad mes kuo daugiau laiko stengiamės praleist lauke. Bet kartais tos pačios gatvės pabosta ir reikia jas pakeisti naujomis - Neringa pasirodė labai tinkama tam gatvių pakeitimui, keliaujam į Nidą!

Mažoji tą diena buvo nusiteikusi kuo daugiau visko pamatyti, tad miegas nelabai ėmė, juk tiek visko reikia apžiūrėti! Oras fantastiškas, o žmonių praktiškai nėra, eini, kvėpuoji pušų valytu oru, ir ilsiesi, nes ramu, triukšmo nėra.

 

 

Vienai dienai naujų kvapų, vaizdų pakako, o ir vaikščiojom beveik 3 valandas mieste ir aplink, sportavom ant lauko treniruoklių, lipom į Parnidžio kopą laiptais (!!!) - šlovė ergonomiškai nešioklei, šiuo atveju; jau ir patys artėjant link kelto jautėmės kiek pavargę, kelionę į akvariumą, kurią buvom suplanavę, nukėlėm kitai dienai. Ir štai, aplankėm ir jį!

Pati laaaabai seniai ten buvau, spirgėjau, kaip norėjau aplankyt. O, kad taip patiks Atėnei net negalvojau!!! Medūzos, žuvytės didelės ir mažos, visokių spalvų, didžiuliai erškėtai, pingvinai - mažoji negalėjo nuleisti akių, viskuo buvo susidomėjus, mėgino ir paliesti, gėrė viską, ką matė, girdėjo ar uodė. Atrodė stebuklingai. Labai patariu vykti, net ir su tokiu mažu kukuliu (maniškei 9 mėnesiai), dar kai pamačiau, kaip jai įdomu viskas buvo, kiek emocijų! Tėveliams ne ką mažiau patiko. :) 

Po renovacijos viskas be proto gražiai atrodo, daug vietos, žmonių jau nedaug (vis tik ruduo :) ), neskubant žvalgėmės, fotografavomės, skaitėm aprašus. Pažadėjom kitais metais vėl aplankyt, dukrytė bus didesnė, įdomu kaip jai tada atrodys. 

jaldija jaldija 15. Oct 2018, 16:14

Šaunuolė mažylė 👍
Keliauninkė nuo mažų dienų🌷