Mano paslaptis eLADY ‼

Mano paslaptis eLADY ‼

05. Apr 2017, 17:41 JurgaMi JurgaMi

Išbandžiau ir aš savo eLady.lt ,,paketėlį". Turiu pasakyti, kad labai pradžiugino jis mane, bet viskas nuo pradžių...

O prasidėjo viskas nuo to, kad labai norėjau išbandyti besiūles kelnaites. Tačiau, dėja, dėja, tokių norinčių buvo daug, o kelnaitės tik trys. Bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą ‼ Pagalvojau, kad besiūlės kelnaitės gerai, tačiau korsetas po gimdymo Mabella - dar geriau, juk taip ir nepavyko, beveik per metus, atsikratyti tuo įkyriu, po rūbais pūpsančiu ,,tešliuku".
Jau nebesikartosiu, kad eLADY vadybininkė atsiuntė laiškutį su išsamia informaciją, kaip teisingai pasirinkti dydį bei kada ir kaip gausiu siuntinuką.

Gavus SMS pranešimą apie gautą siuntą, pašte buvau labai nustebinta siuntos išvaizda, nes ji buvo labai dailioje dėžutėje (paprastai gaunu siuntas visaip kaip apvyniotas, sulankstytas ir kt. ,,nekondicinės" išvaizdos). Viduje slėpėsi dar viena, konfidencialiai supakuota dėžutė :) 

20170405171015-96207.jpg

Nuplėšiau gražųjį įpakavimą ir pamačiau.... Brigitos Džuons apatinius :( Pirma mintis buvo - hmmm, nebandysiu, o tai vyras pradės šaipytis. Tačiau ir vėl viskas gavosi, kaip gavosi. Vakare turėjome eiti į draugų gimimo dieną, todėl puošiausi, ruošiausi nuo pat ryto. Pasimatavau savo labai mėgtą, dar iki nėštumo pirktą suknelę ir supratau, kad ją vilkint aprodau ,,truputį" nėščia. Kaip pasakė V.Uspaskich - ,,Nekoks vaizdelis", todėl iškart pagalvojau apie Mabella korsetuką.

Korsetas pagamintas iš storo, elastingo audinio. Aš bandymui gavau kūno spalvos korsetą. Spalva ypač gera, nes tinka ir po šviesiu, ir po tamsiu rūbeliu ;)

Gaminio nugaros dalis sutvirtinga stora guma, kuri ypač tvirtai prilimpa, nes yra papildomos dvi silikoninės juostelės. Korsetuko šonai reguliuojami trimis eilėmis kabliukų, todėl tiks ir suplonėjus, ir sustorėjus.

20170405172940-22658.jpg

Pats korsetas yra labai aukštu juosmeniu ir nors dėl to yra panašus į Brigitos Džuons apatinius, tai yra tik privalumas, nes jis užsibaigia ten, kur jau mažiau riebaliukų. Todėl dėvint korsetą neišryškėję papildomų kūno raukšlių.

20170405173526-52768.jpg

Kita ypač patikusi detalė - reguliuojama gaminio apačia. Kadangi korsetas tvirtai įrėmina juosmenį, norisi jaustis ne tik suspaustai, bet ir patogiai. Dviejų eilių kabutės leidžia reguliuoti korsetuko ilgį.

Draugų gimtadienyje ne tik gerai praleidau laiką, bet ir gerai jaučiausi ‼ Komplimentai, kad du nėštumai nepakenkė mano lieknai figūrai glostė širdį. Ačiū eLADY ir Mamyčių klubui ‼