Mano pasiekimai su Nutriless

Mano pasiekimai su Nutriless

22. Jun 2016, 18:54 kodelcia kodelcia

Labas vakaras!

Vėlei sveikinuosi norėdama supažindinti su savo pasiekimais. Priminsiu, jog turėjau šaunią galimybę išbandyti NUTRILESS mažo kaloringumo produktus. Penkios dienos, penki valgymai pakeičiami minėto gamintojo kokteiliais ir sriubytėmis. Tai kaip man sekėsi?

Pirmoji diena (ketvirtadienis) pilna ryžto ir pagundų. Griežtai laikausi numatyto plano – valgau kas 3 val., penkis kartus ir tik tai kas iš Nutriless. Organizmo taikymosi prie naujo režimo pajaučiu po antro valgymo – lengvas sunkumas galvoje, padidėjęs seilėtekis pamačius įprastą maistą (noras įprastai įsismesti kokį kąsnį burnon ir kramtyti) nors skrandis ir pilvas sako „Esam sotūs“. Taigi kovoju ne su alkiu, o vidiniais barjerais. Kad ta kova nebūtų baisi sukramsnoju apie 100 g naminų šviežių braškių. Išgeriu du litrus vandens – nenoriai...

Antroji diena (penktadienis) jau lengvesnė. Galvos nebemaudena, seilėtekis pamačius įprastą maistą mažesnis. Vanduo vis skanesnis, norisi jo daugiau.

Trečioji diena (šeštadienis) – didžiulis nuokrypis nuo savo tikslų: svečiai, svečiai, svečiai. Tad tik pusryčiai tebuvo pakeisti kokteiliu.

Ketvirtąją dieną (sekmadienį) grižtu prie savo tikslo įgyvendinimo. Rodos, jokių nesklandumų.

Penktoji diena (pirmadienis)  - kokteiliukai ir sriubytės vis dar skanios, tik žinodama, jog Nutriless gėris jau į pabaigą, grąžinu pietums jau gaminuosi šiek tiek rimtesnį maistą. Taigi  1 normalus valgymas ir 4 su Nutriless.

+ šeštoji diena (antradienis) – praėjusio šeštadienio komepensacija (vėl 1 normalus valgymas ir 4 su Nutriless).

 

Reziumė – su vienos dienos nuokrypiu, keletu papildomų valgymų iššūkį įveikiau. Per visą tą laiką suvokiau, jog smagu kai neerzina nuolatinis nežinia iš kur kylantis alkis (iki iššūkio) – po kokteilių ir sriubyčių jaučiausi soti ir rami. Netgi keista, jokio potraukio saldumynams, pro kuriuos šiaip lengvai nepraeidavau. Vandens išgeriu daugiau nei iki iššūkio.Tiesa, fizinis aktyvumas išliko toks pat – kasdienių pasivaikčiojimų metu nueinu apie 6000 žingsnių (juos fiksuoja mano telefone turima programėlė S Health).

 

O dabar apie skaičiukus. Minėjau, jog per metus laiko tikiuosi atsikratyti dvidešimties nereikalingų kilogramų. Tad per šią nepilną savaitėlę pasistūmėjau 2,3 kg (pokyčiai matyti foto). Liemens apimtys sumažėjo 2 cm, klubų 2 cm. Sakysit mažai? O aš manau, pats tas – organizmui mažiau streso. Ir šiaip, rezultatu džiaugiuosi :)

 20160622185248-54058.jpg

Užsisakiau Nutriless produktų, todėl ir toliau kryptingai tęsiu pradėtą darbą – darbą su savimi. Juk AŠ GALIU, nes turiu tikslą! :)

 

kodelcia kodelcia 26. Jun 2016, 14:37

Ačiū, šiai dienai vis dar vartojant nutrilles ( tik keičiant tris valgymus) svoris nukrito iki 98.2, vadinasi minus 3 kg 😀 😍

Dovileab Dovileab 23. Jun 2016, 15:39

Super, sėkmės ir toliau siekiant savo tikslo! 🌷

ODISEJAaa ODISEJAaa 23. Jun 2016, 09:01

👍👍👍🌷🌷😀

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 22. Jun 2016, 23:12

Šaunu! Tikrai neprasti rezultatai👍

kodelcia kodelcia 22. Jun 2016, 22:05

ačiū, nors mano medžiagų apykaita lėta, bet ledai pajuda, kai to tikrai nori 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 22. Jun 2016, 19:53

Šaunu! Rezultatas tikrai stebina 😀

Loreta_K Loreta_K 22. Jun 2016, 19:43

Šaunuolė, didžiausios sėkmės 🌷