Mano gyvenimo variklis

Mano gyvenimo variklis

06. Oct 2018, 17:52 RenataŪselienė RenataŪselienė

Mano mylimas sūnau,

Ačiū Tau, kad atsiradai šiam pasaulyje, kad esi mūsų šeimos dalis ir didelė dalis manęs. Tu esi ta šviesa, kuri šviečia net ir juodžiausią dieną, bjauriausią akimirką. Tavo mėlynos akys, tavo žvilgnis apverčia mano pasaulį aukštyn kojom ir aš suvokiu, kad tik akimirkos, praleistos drauge, suteikia mums laimės, džiaugsmo ir to nepakartojamo jausmo, kai norisi juoktis, krykštauti ir mėgautis kiekviena sekunde.

Tu ypatingas. Tą jaučiau dar tada, kai gyvenai mano pilve. Kai gimei...kai augai ir vis dar augi. Tu tobulėji, o su tavim ir aš kartu. Tu verti mane būti geresne. Tavo dėka aš atradau tiek dalykų, kurie skatina siekti, tobulėti. Aš atradau ramybę ir save. Tavo dėka. Su tavim ir dėl tavęs.

Aš dėkinga likimui,kad į mūsų šeimą atnešė būtent tokį mažą angelą kaip tu. Neveltui sakoma, kad vaikai patys išsirenka sau šeimą. Mums tavęs truko ir tu užpildei tą tuštumą.

Būna akimirkų, kai atrodo nieko, na nieko, nesinori. Kai sunku pakilti iš lovos, kai neturi jėgų nė menkiausiam darbui, bet pamatau tave, tavo šypseną, tavo energiją- ir žinau,kad viskas bus gerai. 

Tu šypseniukas, pripildantis mūsų gyvenimą pozityvu.

 

Su meile, tavo mama.