Manilla kremas -  malonus atradimas

Manilla kremas - malonus atradimas

19. Jul 2019, 09:39 Gintarep Gintarep

Norėčiau padėkoti už SPF 20 drėkinamąjį kremą, kuris apsaugo nuo UVA ir UVB spindulių. Gavusi jį labai apsidžiaugiau, kad pakuotė - 75 ml., vadinasi labai sėkmingai jis su manimi keliaus ir į lėktuvo rankinį bagažą. Bet vos tik išpakavau, mano damutė puolė teptis ant savęs. Puoliau skaityti notaciją:

„Sudėtis yra 100 % natūrali augalinės ir uolieninės kilmės apsauga nuo kenksmingų saulės skleidžiamų ultravioletinių spindulių. Natūralus alyvuogių skvalenas yra puikus odos drėkiklis ir antioksidantas, kuris nekemša porų bei greit įsigeria“. Jau tik tiek perskaičius leidau naudoti, o kai pabaigusi skaityti sužinojau, kad tinka nuo 3 m. dar labiau apsidžiaugiau. Dar labai nustebau, kad tai lietuviškas produktas, jo įkūrėja – gydytoja Rūta Merkytė-Elekšienė, kurios pašaukimas medicina, o aistra nuo mokyklos laikų – chemija. Tad pasirodo šias dvi profesijas sugretinus, galima turėti ir verslą.

Būsiu atvira, šio produkto anksčiau nei žinojau, nei vartojau.  ir apskritai "Manilla" prekinis ženklas man nebuvo žinomas.  Susipažinau ir susižavėjau. Teks keliauti į parduotuvę pirkti, nes šį iš manęs atėmė mano dukrelė.