Mamyčių klubo mamos išbandė „IDUN Minerals“ kosmetiką: „Tai - metų atradimas!"

Mamyčių klubo mamos išbandė „IDUN Minerals“ kosmetiką: „Tai - metų atradimas!"

09. Jun 2021, 11:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Visos mes, moterys, turbūt norime tos magiškos lazdelės - be didelių pastangų visada atrodyti žaviai ir nepriekaištingai. Pasirodo, šiandien tai įmanoma ir jokių stebuklų nereikia - užtenka vos kelių kosmetikos priemonių pabrėžti natūralų odos švytėjimą.

Mamyčių klubo internetinėje svetainėje trims moterims suteikėme puikią galimybę išbandyti „Idun Minerals“ makiažo priemones ir aprašyti savo potyrius naudojant šią kosmetiką. Švedų dekoratyvinės mineralinės kosmetikos „Idun Minerals“ gaminiai išsiskiria tuo, kad yra sudaryti iš 100 proc. išvalytų mineralų. Kosmetikos priemonių sudėtyje nėra talko, silikono, kvapiųjų medžiagų ar parabenų. Tai natūrali, kokybiška ir puikiai odą maskuojanti kosmetika, kuri taip pat tinkama turinčioms probleminę, į bėrimus linkusią odą.

Moterys gavo „Idun Minerals“ kosmetikos priemonių rinkinius pagal savo veido odos tipą. Dalinamės jų atsiliepimais:

INGA

Išbandžiau „Idun Minerals“ ir įsimylėjau! Juara.lt produktais džiaugiuosi jau keleri metai. Labai patinka jų požiūris į klientą, greitas ir sklandus aptarnavimas, tačiau dekoratyvinės kosmetikos dar nebuvau bandžiusi. Man atsiųsti kosmetikos produktai buvo skirti pavargusiai odai (į patamsėjimą linkę paakiai, papilkėjusi oda ir kt.).

IDUN Minerals skystas makiažo pagrindas Norrsken Freja - tai lengvai maskuojanti priemonė, kuri suteikia natūralią sveikos odos spalvą.

Čia itin išgryninti mineralai sumaišyti su tyru vandeniu, sudėtyje yra koncentruotas bruknių sėklų aliejus, kuris drėkina odą ir suteikia jai spindėjimo, o vitaminas E veikia kaip antioksidantas. Tekstūra gan skysta, todėl labai lengvai pasiskirsto ant veido ir tarsi ištirpusi ant odos nepalieka jokių savo buvimo pėdsakų..tarsi oda būtų natūraliai skaisti, gyvybinga, pailsėjusi. Šis makiažo pagrindas puikiai tinka visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai.

IDUN Minerals paakių maskuojamoji priemonė - iš pradžių pasirodė, kad spalva gana tamsi, bet tepant ant odos išties vyksta kažkokia magija - priemonė tampa tarsi nematoma.

Ji puikiai tinka maskuoti patamsėjusius paakius ir smulkias raukšleles. Beje, išduosiu savo mažą paslaptį - ši priemonė puikiai tinka maskuoti ir viso veido trūkumus - raukšles, patamsėjimus.

IDUN Minerals skaistalai Akerbar - iš itin išgrynintų mineralų tolygiai padengia veido odą, suteikia makiažui gaivų ir sveiką įvaizdį. Jaučiasi lyg būtų aksominiai. Nuostabi koralinė spalva. Ji puikiai tinka vasarai, pagyvina pablyškusią, neįdegusią, pavargusią odą.

Sakyčiau, gan šiltas atspalvis, kuris savo šilumą perduoda veidui, suteikdamas jam jaunatvišką, sveiką išvaizdą. Labai patinka tai, kad su skaistalais galima daryti stebuklus - ne tik skruostukus nuspalvinti, bet pagyvinti žvilgsnį, suteikiant akims gylio. Priemonė tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai, patogu nešioti, yra veidrodėlis. 

IDUN Minerals kompaktinė pudra Tilda, suteikianti švytėjimo - švelni, tarsi šilkinė tekstūra, suteikia matinį efektą, puikiai užfiksuoja ir pabaigia makiažą. Idealu norint greitai pasitaisyti makiažą, „nuimti" negražų veido blizgesį, o vietoj jo suteikti veidui sveikos švytinčios odos pojūtį.

Pati pudra tarsi permatoma, nematoma. Todėl tinka visiems spalviniams odos tipams. Kaip ir visi IDUN produktai tinka net jautriai odai, nes sudėtyje nėra talko, naftos produktų, silikono, kvapiųjų medžiagų, bismuto ar konservantų.

IDUN Minerals kreminiai lūpų dažai Frida - koralinė, lyg rausva, šilta persikinio atspalvio. Kreminė tekstūra labai lengvai padengia lūpas, tarsi švelnus blizgis suteikia lūpoms švelnų atspalvį, tarsi paryškina natūralią spalvą. Puikiai tinka kasdienai. 

Sudėtyje esantis vitaminas E apsaugo lūpų odą. Šiaurinių tekšių aliejus ir sviestmedžio sviestas drėkina ir maitina lūpas, tarsi jos būtų šilkinės.

IDUN Minerals riečiantis ir apimties suteikiantis blakstienų tušas, juodos spalvos Eir Curling.

Pagrindiniai pliusai:

  • Ypač išgryninti mineraliniai pigmentai nudažo sodria juoda spalva.
  • Sudėtyje esančios maitinamosios medžiagos ir vitaminas E puoselieja blakstienas.
  • Tušas atsparus aplinkos poveikiui (pvz., lietui).
  • Patikrintas oftalmologiškai, tinka jautrioms akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius.
  • Šepetėlis - iš nailono šerelių, labai gera paties šepetėlio forma, tepa tolygiai, nepalieka gumulėlių, riečia blakstienas.

O dabar apie bendrą įspūdį, atliekant makiažą:

  • Su visomis priemonėmis labai lengva dirbti, puikios maskuojamosios savybės, neapsunkina veido, nesudaro kaukės efekto. Priemonės tarsi ištirpsta odoje.
  • Makiažo pagrindas puikiai paslepia poras. Turiu sausą odą, tačiau T zonoje oda riebi, todėl labai ryškios poros. Įprastai tenka jas maskuoti specialiomis bazėmis. Su IDUN Minerals makiažo pagrindu Freja užtenka vieno sluoksnio be jokių papildomų maskavimų. 
  • Tikrai labai malonu dirbti su tokiomis švelniomis tekstūromis. Atrodytų, jos nebus pakankamai stiprios, kad susidorotų su savo užduotimis, tačiau maloniai stebina. Nes tame švelnume slypi didelė galia!

GRETA

Apie JUARA kosmetiką žinojau jau gana seniai, bet vis neatsirasdavo progos jos išbandyti pačiai, tad ačiū Mamyčių klubui ir Juara.lt už suteiktą galimybę testuoti IDUN MINERALS kosmetikos rinkinį, skirtą į raudonį linkusiai, itin jautriai veido odai. 

IDUN Minerals raudonį neutralizuojanti biri maskuojamoji priemonė Idegran - kas turi šią problemą, tikrai žino, kaip nemalonu, kai skruostus netikėtai, nelauktai išmuša raudonis, tad ši priemonė tapo tikru atradimu, nes jokie iki šiol bandyti produktai negelbėjo dėl šios problemos.

IDUN Minerals birus makiažo pagrindas Saga - nors iki šiol man labiau patiko skystas makiažo pagrindas, su juo tarsi viskas greičiau ir paprasčiau, bet išbandžiusi šį supratau, kad gal tiesiog anksčiau nebuvau atradusi sau tinkamo biraus makiažo pagrindo.

IDUN Minerals skaistalai Akerbar. Atvirai pasakius, skaistalus naudoju tik šventiniams/proginiams makiažams, tad juos tik pabandžiau, tačiau kasdieniam lengvam makiažui nenaudoju, nors labai patiko, kad per daug nenurausvina skruostų.

IDUN Minerals blakstienų tušas ilginantis, suteikiantis apimties spec. trumpoms blakstienoms MAGNA LENGHTENING. Šį tušą galėčiau tik girti ir girti, net pati nustebau - pasirodo, turiu blakstienas :) Esu išbandžiusi ne vieną blakstienas ilginantį tušą, tačiau visi jie buvo tik reklaminis triukas, o pinigai visuomet būdavo tarsi išmetami į balą.

Šis tušas ne tik tolygiai ilgina blakstienas, bet ir nesuvelia jų, neatsiranda gumulėlių, skirtingai nei su kitais mano bandytais tušais. Baigusi naudoti tikrai dar įsigysiu.

IDUN Minerals kreminiai lūpų dažai Stina taip pat tapo mano mėgstamiausiais, nes nude atspalvį aš tiesiog dievinu, o svarbiausia – lūpų dažai kuo puikiausiai atlaikė dieną (net valgant ar geriant vandenį nenusivalė), o tai, manau, itin svarbu kiekvienai moteriai, nes kaskart žiūrėti į veidrodėlį ir baimintis, jog lūpdažis išteps indus, drabužius ar dienos eigoje tiesiog nusivalys, tikrai nėra pats maloniausias.

Prieš ir Po:

Jeigu atvirai, nesitikėjau tokio rezultato, dabar IDUN MINERALS kosmetika visada karaliaus mano kosmetinėje!

GABRIELĖ

Turbūt kaip ir didžioji dauguma iš Jūsų, taip ir aš, mėgstu išbandyti bei atrasti naujas dekoratyvinės kosmetikos priemones. Labai apsidžiaugiau, kuomet pasitaikė proga išbandyti IDUN minerals kosmetiką. Mano padėka Mamyčių klubui bei Juara kosmetikos atstovams. Išbandžiau net 7 puikias makiažo priemones, pritaikytas mišriai arba riebiai odai.

Pirmasis produktas, kurį noriu Jums pristatyti - IDUN Minerals veido makiažo bazė Iris:

„Iris" makiažo bazė yra šilkinės tekstūros ir lengvai tepama. Makiažo bazė prieš naudojimą yra pilkos spalvos, kadangi sudėtyje yra aktyvintos anglies, kuri turi baktericidinių savybių. Pilkas atspalvis dingsta, kai tik makiažo bazę užtepate ant odos, ji tampa permatoma.
100 proc. tinka veganams. Įspūdis tikrai labai geras. Makiažo bazė idealios konsistencijos, malonaus kvapo. Užtepus ant odos ji tampa labai švelni bei lygi. Makiažas išsilaikė išties puikiai.

Antrasis mano išbandytas produktas - IDUN Minerals birus makiažo pagrindas Freja:

Visai neseniai atradau biriuosius makiažo pagrindus. Šis man labai patiko! Oda pasidengia labai lengvai, o pats veidas neatrodo lyg su „kauke". Labai švelni tekstūra, o ir veidas atrodo gaiviai bei narūraliai. 

Trečiasis produktas - IDUN Minerals dvispalvė maskuojamoji priemonė Strandgyllen:

Dvispalvę maskuojamąją priemonę rekomenduojama naudoti tamsiems paakiams ir kitoms probleminėms veido odos vietoms maskuoti. Kreminės konsistencijos maskuoklio sudėtyje esantis simondsijų aliejus pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, o vitaminas E veikia kaip natūralus antioksidantas. Su maskuokliais man ne visuomet pavyksta iš pirmo karto susidraugauti, dažnai nebūna lengva atitaikyti tinkamą atspalvį. Ši priemonė dvispalvė, kas man tikrai tiko ir patiko. Kol kas iš mano pusės - tik geriausi atsiliepimai. Padengti veidą ja buvo labai lengvai, o ir maskavimo tikrai pakako. Puikus produktas!

Ketvirtoji priemonė - IDUN minerals kompaktinė pudra 2 in 1:

Šilkinės tekstūros pudra lengvai pasidengia ant odos, suteikdama lengvą atspalvį bei matiškumą ir natūralumą odai. Komforto jausmas išlieka visą dieną. Pritariu gamintojams, jog lengvumo pojūtis garantuotas. Man jis tikrai pasijuto ir labai patiko. Taip pat patiko, jog pridėta kempinėlė, su kuria buvo galima gražiai bei tolygiai padengti veidą.

Penktoji mano išbandyta priemonė yra IDUN Minerals skaistalai Havtorn:

Skaistalai iš itin išgrynintų mineralų tolygiai padengia veido odą, suteikia makiažui gaivų ir sveiką įvaizdį. Su šiais skaistalais lengvai paryškinsite veido kontūrą ir skruostams suteiksite puikią spalvą. Tikrai puikaus atspalvio skaistalai, kurie pagyvino mano makiažą bei suteikė jam akcentą.

Šeštoji priemonė - IDUN Minerals vandeniui atsparus išskirtinės apimties suteikiantis blakstienų tušas, juodos spalvos Eir:

Atsparus vandeniui iki +38°C temperatūros – ir lengvai nusiplauna su šiltesniu nei +38°C temperatūros vandeniu. Puikiai tinka naudoti einant į paplūdimį, sportuoti ar bet kuriuo kitu metu. Šis tušas man taip pat paliko teigiamą įspūdį. Negaliu pasigirti ypač ilgomis ar riestomis blakstienomis. Šį tušą tepti buvo lengva, nebyrėjo bei nesusidarė gumuliukai. Net neabejoju, jog vasaros metu šis tušas turėtų atsirasti ir Jūsų kosmetinėje. Maniškėje jis tikrai užims garbingą pirmą vietą.

Ir paskutinioji mano išbandyta priemonė - IDUN lūpų kreidelė Anni-Frid:

Lūpų kreidelės yra puiki tarpinė priemonė tarp lūpų dažų ir pieštuko. Galite apvesti tik lūpų kontūrą arba naudoti visų lūpų padengimui. Jos suteikia ryškią spalvą, pilną padengimą ir ilgai išlieka ant lūpų. Paprastųjų tekšių aliejus drėkina lūpas visą dieną ir neleidžia joms išsausėti. Kiekviena lūpų kreidelė yra pavadinta garsios švedų dainininkės vardu. Tokios kreidelės iki šiol neteko bandyti, bet pirmas kartas man patiko. Lūpos buvo tikrai sudrėkintos, o ir spalva išsilaikė puikiai. Tiesa, nesu tikra, ar ši spalva tikrai man yra tinkamiausia, bet nude spalvytę tikrai daug kur galima priderinti.

Visos mano šios išbandytos priemonės yra pritaikytos mišriai arba riebiai odai. Tikrai be galo džiaugiuosi, jog turėjau galimybę išbandyti šią dekoratyvinę kosmetiką.

Prieš ir Po

 

„Idun Minerals“  priemonių gali įsigyti www.juara.lt