Mamos laikas su TRI - BIO

Mamos laikas su TRI - BIO

08. Mar 2018, 20:58 popou popou

Labas,

pirmiausia noriu pasidžiaugti siuntiniu. Tikrai gausus rinkinukas pasiekė mūsų namus, todėl ne tik pati pabandžiau, bet pasidalinau su dar dviem pažįstamomis mamomis bei anyta. J Pirmas žvilgsnis – „made in USA“ – daug žadantis. Produkto pakuotė ir spalvos įprastos, nesiskiriančios nuo kitų buityje naudojamų produktų. Dominuojanti žalia spalva ramina, tai lyg ekologiško produkto standartas. Taigi apie kiekvieną produktą.

 

Labiausiai mane dominantys produktai – tai indaplovių druska ir tabletės, kadangi iki šiol vaiko indus plaunu rankomis ir nepasitikiu įprastais prekybos centruose siūlomais produktais. Šios priemonės indus išplovė puikiai. Lyginant su įprastomis priemonėmis skirtumo nepastebėjau, o TRI – BIO produkto sudėtis lyginant daaaug švelnesnė. Pasirodo indai blizga plaunant ir su ekologiška priemone, kas mane tikrai nustebino. Pati indaplovė taip pat švari ir be kvapo po plovimo seanso.

 

TRI – BIO rankų muilas. Dozatorius puikus (forma, veikimo principas), naudojimas patogus. Pati muilo konsistensija ganėtinai skysta (jei užlašini muilas teka veikiamas gravitacijos J), dėl ko greit padengia rankas ir labai gerai putoja (vadinasi jo užteks ilgam). Nusiplovus rankas jaučiamas švaros pojūtis („girgžda“ rankos). Kadangi esu įpratusi prie įvairių drėkinančių pridėtinių elementų muile, tai pasirodė, jog rankos sausokos.

 

TRI – BIO universalus grindų ploviklis. Pabandžiau parketui, laminatui ir plytelėms. Labai patogu, kad viena priemonė visų tipų grindims bute. Svarbiausia „draugiškas“ mano vaikui. Patiko, kad be kvapo.

 

TRI- BIO Indų ir rankų ploviklis. Foto kaip putoja užlašinus vieną lašiuką. Išplovus indai „girgžda“, priemonė be kvapo. Pojūtis rankoms po naudojimo geras. Bet rankų kremo po indų plovimo neatsisakau (gal dėl to, jog ploviau labai karštu vandeniu).

 

TRI- BIO indų ir rankų ploviklis balzamas su dozatoriumi. Foto kaip putoja užlašinus vieną lašiuką. Išplovus indai taip pat „girgžda“, priemonė be kvapo. Pojūtis rankoms po naudojimo labai geras. Lyginant su prieš tai naudota priemone tai pasirodė, jog geriau putoja J. Ir panaudojus rankų kremo neprireikė.  Bene labiausiai patikęs gautas produktas.

 

Dėkui, už naują patirtį namų ruošoje J. O stilingas daugkartinis maišelis jau mano kasdienėje kuprinėje, laukia apsipirkimų J. Apskritai TRI - BIO produkcija likau patenkinta, dabar pirksiu ir bandysiu rūbų ploviklį ir minkštiklį. Sėkmės, mamos, visoms!