Maloniai nustebinęs kosmetikos BIOK krepšelis

Maloniai nustebinęs kosmetikos BIOK krepšelis

30. Nov 2015, 22:44 Liucyte Liucyte

Aš taip pat norėčiau prisidėti prie nuoširdžios padėkos „Mamyčių klubui“ ir „BIOK laboratorijai“ už kosmetikos priemonių rinkinį, kurį sudaro rankų kremas, kreminis kūno prausiklis, kūno kremas ir veido kremo mėginėliai. Šios priemonės skirtos sausai ir labai sausai ar išsausėjusiai veido bei kūno odai. Anksčiau apie BIOK produktus nebuvau girdėjusi, o išbandžiusi susidariau labai gerą įspūdį. Visoms bandytoms BIOK priemonėms bendra tai, kad jos išsiskiria:

- maloniu, neintensyviu ir visai neerzinančiu KVAPU;

- poveikio EFEKTYVUMU: pasinaudojus oda iškart tampa drėgnesnė ir gaivi;

- greitu SUSIGĖRIMU: pasitepus kremą ant rankų ar kūno nelieka lipnumo jausmo;

- patraukliomis PAKUOTĖMIS ir SKALSUMU: akivaizdu, kad šių priemonių užteks netrumpam.

O dabar šiek tiek apie kiekvieną priemonę atskirai:

Rankų kremas išsausėjusiai odai

20151130224028-38018.jpg

Šį produktą išbandžiau pirmiausia. Mano rankų oda itin linkusi sausėti, todėl BIOK rankų kremas man labai tiko. Kremo sudėtyje yra gerųjų bakterijų, taukmedžio sviesto bei kakavos aliejaus ir pažangus komponentas Dry-flo, dėl kurio ant rankų nelieka lipnumo jausmo.

Kūno kremas ir kūno prausiklis sausai ir labai sausai kūno odai

20151130224117-37751.jpg

Šias priemones sudaro 100% natūralios aktyviosios sudedamosiosų dalys, kurios odą (ypač sudirgusią) veikia raminamai, mažina šerpetojimą, niežėjimą. Kūno prausiklio kvapas vos vos intensyvesnis, bet malonus. Man patiko tai, kad kūno kremo dozatorius kremą dozuoja labai saikingai, plona srovele.

Veido kremai

20151130224153-28036.jpg

Gavome išbandyti dviejų tipų kremą: sausai arba normaliai (rožinė pakuotė) ir mišriai arba normaliai odai (mėlyna pakuotė). Kremas sausai odai labiau drėkina, bet riebumo pojūčio nelieka, kremas greitai susigeria. Šiame kreme yra Argano aliejaus, kuris neleidžia odai išsausėti. Kremas mišriai odai susigeria akimirksniu, jis ne toks riebus kaip kremas jautriai odai, be to, šiame kreme yra pažangus komponentas Decalact, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

DAR KARTĄ AČIŪ UŽ GALIMYBĘ IŠBANDYTI ŠAUNIAS IR KOKYBIŠKAS BIOK PRIEMONES!