Lupilu - žaisminga ir gražu

Lupilu - žaisminga ir gražu

29. Jan 2018, 06:00 katerinav katerinav

Lupilu - smagumas testuoti

 
Šį kartą gavau nuostabias Lidl prekės ženklo "Lupilu" gaminius. Nerealiai smagios dovanos, ypač auginant mažylį. Visa dėžė gėrybių.
 
Labiausiai patiko puikių, neryškių atspalvių ilgarankoviai smėlinukai.
20180129211704-37478.jpg
Tokie gražūs, nepersūdyti, neperkrauti kažkokiomis iliustracijomis, labai skoningi ir dailūs. Tiks prie bet kurio drabužėlio. Be to, mane nustebino medvilnės kokybė - rūbeliai iš storesnės, labai malonios liesti medvilnės. Aprengus kūdikėlį, taip ir norisi jį liesti. Puiki medvilnė gležnai kūdikio odelei. Be to, vieną smėlinuką jau spėjome ir išskalbti - niekas nepasikeitė, rūbelis nesiburbuliuoja, nesusiglamžo, kaip kai kurie plonos medvilnės drabužėliai. Kaina irgi labai gera - mačiau Lidl kataloge, penkių smėlinukų kaina - 11.99.
 
Taip pat gavome ir trejas kūdikių tampres.
20180129211732-49866.jpg
Jų dizainas pritaikytas prie smėlinukų - todėl galima susikomplektuoti puikius derinukus. Vėlgi ta pati kokybė, malonios spalvos ir minkšta medžiagytė. Tiesa, tamprės mano dukrytę sužavėjo kiek mažiau - jai patinka nusimauti visas savo kojines, o mama laksto iš paskos ir vėl jas deda. Bet uždėjus tampres ant pėdkelnių buvome laimingos abi. 
 
Smėlinukus skalbiau naudodama Lupilu minkštiklį.
Jis nėra kažkuo ypatingas - kadangi be dažiklių, kvapiųjų medžiagų ir konservantų - neturi kažkokio ypatingo kvapo, o tai jau yra gerai. Bijau skalbti vaikiškus drabužėlius naudojant kvapnius minkštiklius, todėl šis man patiko. Švaros kvapas ir minkšti rūbeliai - daugiau nieko ir nereikia. 
 
Gavome ir Lupilu ekologišką bulvių tyrelę su daržovėmis ir smulkinta jautiena.
20180129212010-83853.jpg
Tačiau, nors sudėtis ir ekologiška, šios tyrelės dar nebandėme - vis dar bandome įvedinėti po vieną produktą, o tyrelės sudėtyje yra ir pastarnokų ir svogūnų, kurių dar dukra nėra ragavusi. Smagu, kad atidarytą tyrelę galima sunaudoti per dvi dienas. 
 
Apibendrinant galiu pasakyti, kad Lupilu prekės ženklo gaminiai labai smagūs, madingi, kokybiški ir nebrangūs.