LUPILU mažiausiems iš LIDL

LUPILU mažiausiems iš LIDL

30. Jan 2018, 05:00 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveikos, mamytės!

Šiame įraše pasidalinsiu įspūdžiais apie Lupilu produkciją patiems mažiausiems iš LIDL LIETUVA. Naują, dar nebandytą produkciją, visada smagu išbandyti, kadangi mamyčių pasaulyje atsidūriau dar visai neseniai, prieš 9,5 mėn. - tiek dabar mano mažyliui Dominykui, tikrai daug ko nežinau ir dar daugiau noriu sužinoti, išbandyti. Žinoma, savo kūdikėliui, dėl kurio einu iš proto, noriu visko ko geriausio, tad, kaip ir visos mamos, ieškau žodžių "ekologiška", "jautriai odelei" ir pan. Lupilu produktai būtent tokie ir yra, draugiški patiems mažiausiems ir jų šeimai. 

20180209105153-46855.jpg

TYRELĖS SU MĖSA. Pirmasis produktas, kurį bandėme, buvo tyrelės. Jas Dominykas labai skaniai suvalgė ir kaskart radęs stambesnių gabaliukų džiaugdavosi. Nustebino, kad makaronai ir ryžiai buvo nesmulkinti, bet mažylis juos valgė. Įprastai, jei ryžių košytė kiek rupesnė, raukosi ir nerodo didelio susižavėjimo. Su šiomis tyrelėmis buvo priešingai, matyt, tas padažiukas iš mėsytės ir daržovių buvo ypatingai skanus. Įprasta porcija mano mažyliui yra 100-150g, tad vieno indelio pakako dviems dienoms.

Visada stengiuosi savo berniukui ruošti šviežias tyreles, bet "ekstra" atveju, kai nėra laiko stovėjimui prie puodų, (kad ir kokie maži jie bebūtų :D) toks variantas puikiai tinka. Kainos (1,45Eur) ir kokybės santykis - 10 balų.

TAMPRĖS. Siuntinuke taip pat radome kūdikių tampres, kurios yra nepamainoma kasdienybės dalis. Vienintelis daiktas, kurį buvome išbandę jau ir anksčiau iš Lupilu produkcijos, yra drabužėliai. Kasdienai visada renkuosi medvilninius, patogius drabužėlius  savo mažyliui, kad odelė kvėpuotų ir nebūtų dirginama. Tokių drabužėlių LIDL periodiškai atsiranda, tad kaskart pasinaudojame proga įsigyti kokybiškų naujų drabužėlių už prieinamą kainą (tamprės 5,99Eur/3vnt.). Kainos ir kokybės santykis - 10 balų.

Aš ir Dominykas norime nuoširdžiausiai padėkoti už galimybę išbandyti LUPILU produktus! Panašu, kad kuo toliau, tuo didesni šios produkcijos gerbėjai būsime :)

Gražios dienos visiems ir likite sveiki! :)