Bent jau man tinginys toks tipiškas lietuviškas desertas :D Nenuostabu, kad pradėjus sukti galvą kuo čia pasilepinus per Vasario 16, pirmiausia pagalvojau apie tinginį, o tik po to kaip jį padaryti trispalviu.
Varškinis tinginys būna baltas, skanus ir nesunkiai bus padaromas trijų spalvų. Tereikia kokių trijų pakelių gaidelio tipo smulkintų sausainių, sviesto, varškės ir kondensuoto sviesto. Sviestą, varškę ir kondensuotą saldintą pieną sumaišiau vienam dubenyje, o po to padalinau į tris dalis. Šiek tiek maistinių dažų, sausainių ir ir štai toks rezultatas
Beliko susluoksniuoti inde ir suslėgti.
Rytoj iš pat ryto džiuginsiu artimuosius, o kol kas tik atsignybau gabalėlį paragavimui ir fotosesijai.
??❤️
Kaip skanu !
Koks tautiškas skanėstas ?