Liepa Rimkevičienė - tikro moteriškumo įsikūnijimas

Liepa Rimkevičienė - tikro moteriškumo įsikūnijimas

21. Oct 2012, 00:00 motinysteveza motinysteveza

 

 

Visų pirma, kas yra moteriškumas? Moteris, atitinkanti kriterijus: jauna, žavi, veikli? Seksuali, graži? Jei tik tiek, tai man būtų neįveikiama ši užduotis, nes dabar tokių moterų - galybės!

 

Ta vartotojiška kultūra, bedvasis gyvenimo būdas iš tiesų vargina, kad ir kaip būtų gražu pažiūrėti į seksualumu trykštančias nuotraukas. Todėl tikrai ne apranga, ne išvaizda, ne padėtimi visuomenėje gali mane sužavėti moteris, juolab tapti sektinu pavyzdžiu.

 

O būtent Liepos Rimkevičienės vidinis spindesys, požiūris į gamtą, į vaikus mane patraukė. Interviu su ja (jei tik pastebiu žurnalą su jos interviu, būtinai nusiperku...) mane įkvepia! Aš atsigaunu, pasikraunu, užplūsta naujos jėgos vėl pažvelgti į gyvenimą, į savo vaikus kitaip, giliau, su dar didesne meile...

 

Dar labiau atsigręžti į gamtą, sustoti, pagalvoti, kas gyvenime iš tikrųjų svarbiausia. Interviu su Liepa Rimkevičiene perskaitau po kelis kartus, esu išsirašiusi ne vieną citatą, viena jų:

 

"Jaučiu, kad vaikams turiu duoti absoliučią, besąlygišką meilę. Atiduoti tiek, kiek jie prašo. Ir dar daugiau. Man atrodo, patys svarbiausi dalykai auginant vaikus, ir apskritai gyvenime, yra meilė ir laisvė. Tu myli, bet kartu ir paleidi, nesisavini. O dažnai būna atvirkščiai – bijome, kad vaikas pripras imamas ant rankų, myluojamas, ilgai žindomas, glaudžiamas šalia naktį, bet už tai, kad jau yra mūsų vaikas, prigalvojame jam krūvas taisyklių ir liepiame gyventi taip ir ne kitaip.

 

Etapas iki kokių ketverių – intuityvaus ir juslinio pažinimo. Ir jei tuo metu vaikas gauna meilę, buvimą kartu ir laisvę, tiek jos pasisotina, kad tampa ramus, pasitikintis savimi, pasauliu."

 

Kiekviena mama turi tai žinoti...

 

Tikra moteris yra kūrėja, negriaunanti, skleidžianti begalinę meilę. Būtent tokį Moters - Liepos Rimkevičienės portretą ir susidariau.

 

Jei skaitėte mano pamąstymus, ko nori moterys, jie puikiai atskleidžia tikrąjį moters pašaukimą. Ir šių pamąstymų idealios iliustracijos būtų šios nuotraukos:

 

Nuotraukų šaltiniai:

 

 

http://zebra.15min.lt/lt/zmones/lietuvos_zvaigzdes/pagal-pagoniskas-apeigas-a-jasaityte-ir-r-ceburiaka-sutuoke-krivis-168450.html

http://www.15min.lt/naujiena/zmones/archyvas/liepa-rimkeviciene-kol-kas-manes-labiausiai-reikia-rojui-156-67638

http://tvdb.lt/galerija.php?paveikslelis=21958

http://tvdb.lt/galerija.php?paveikslelis=21957

 

 

 

Akvilė


PROJEKTAS "MANO MOTERIŠKUMO PASLAPTIS"

Kokia Moteris-Mama man yra moteriškumo įsikūnijimas?

 Projekto rėmėjas - BOMOND grožio salonas!

www.bomondsalon.lt

1

 

BOMOND grožio salonas projekto nugalėtojai padovanos 

įvaizdžio pakeitimą mamytei ir jos vaikučiui!

 

Na o pakeitus įvaizdį nugalėtoją fotografuos DARIUS STRAZDAS 

www.strazdofoto.lt

1

 

21. Oct 2012, 15:19

Iš tiesų žavi moteris, vien požiūriu į vaikus, tokia moteriška, atsidavusi.