Lieknėju su „Studio figura“ IV savaitė

Lieknėju su „Studio figura“ IV savaitė

05. Mar 2017, 19:16 Sponja04 Sponja04

Sveiki,

Jau mėnuo praėjo nuo projekto pradžios. Net nesitiki, kaip greit bėga laikas. Šią savaitę masažuose lankiausi porą kartų. Kaip visada studijoje puikiai praleidžiu laiką. Masažuojamės, geriam jonizuotą vandį, šnekučiuojames sveiko gyvenimo būdo, maisto pateikimo ir kitais klausimais, ir vis kažką naujo sužinau. Po masažų grįžtu namo pilna jėgų ir geros nuotaikos.

Sekančią savaitę svers ir matuos apimtis. Labai įdomu bus pamatyti savo rezultatus. Stengiuosi maitintis pagal mitybos planą, 5 kartus per dieną, tik dar niekaip nesumažinu porcijos dydį iki reikiamo.  Iš tikrųjų vis dar mokausi valgyti subalansuotą maistą, vis dar keičiu savo įpročius, o taip pat ir šeimos. Supratau kaip yra svarbu nuo pat vaikystės žinoti kada ir kokius produktus valgyti, tad gamindama vaikui jau taip pat pritaikau mitybos specialistės rekomendacijas.

Šią savaitę buvo dietistės paskaita. Kaip ir visada „Studio figura“ merginos viską apgalvojo. Tos mamytės, kurios negalėjo atvykti į seminarą, turėjo galimybę jį stebėti „online“ neišvykstant iš namų. Aš viena iš tų mamyčių, kadangi su mažu vaiku man patogiau likti namuose. Paskaita truko apie 3 valandas, tad informacijos iš ties nemažai. Tikiuosi naujos žinios padės man ir kitom projekto dalyvėm greičiau pasiekti savo tikslo. Sekmės merginos!