Lieknėju su „Studio figura“ II savaitė

Lieknėju su „Studio figura“ II savaitė

15. Feb 2017, 18:11 Sponja04 Sponja04

Sveikos mamytės,

Praėjo pirma „Lieknėkime 2017” projekto savaitė. Tad noriu su jumis pasidalinti praėjusios savaitės įspūdžiais

Visą savaitę sąžiningai pildžiau mitybos dienoraštį. To niekad neesu dariusi, tad man tai naujiena. Buvo keista kiekvieną kartą rašyti ką ir kiek suvalgiau. Tačiau dienoraščio pildymas padėjo man atsikratyti vieno įdingo ipročio. Prieš valgį vis pagalvoju, kad reiks viską surašyti ir parodyti mitybos specialistei. Galbūt iš gėdos prieš ją, o galbūt prieš „Mamyčių klubo“ skaitytojas, na nežinau kaip ir kodėl tai suveikė, tačiau atsisakiau užkandžiavimų prieš miegą. Žinoma be mitybos specialistės ir šio įdomaus būdo nebučiau savęs prisivertusi. Mažas žingsnelis lieknėjimo link, tačiau aš esu be galo laiminga ir didžiuojuosi savimi.

„Studio figura“ salone Ąžuolyno g. 7 per savaitę apsilankiau du kartus. Masažų metu jaučiuosi puikiai, atsipalaiduoju, pabendraujam su trenere ir kitom besimasažuojančiom merginom. Po masažų visą dieną būnu energinga ir labai žvali. Sekančią dieną jaučiau šiek tiek skausmą raumenyse, kaip po geros treniruotės sporto salėje. Procedurų metu pirmą kartą paragavau jonizuotą vandenį. Skonis nuo paprasto vandens skiriasi. Šis minkštesnis, lengvesnis ir man asmeniškai skanesnis.

Taigi grįžtant prie treniruočių temos J Lankiausi porą kartų per savaitę, nes kaip ir kitos šio projekto dalyvės, auginu vaikutį ir ne visada turiu galimybę palikti. Mane maloniai nustebino trenerės pasiūlymas lankytis dažniau, kad būtu geresnis rezultatas ir kartu su vaiku. Kol aš mėgausiuos masažo malonumais, trenerė prižiūrės ir užsiims su mano vaiku. Salone vaikų kampelyje yra staliukas su knygutėmis, piešimo priemonėmis, netgi kelios kėdutės tinkančios, net pačiam mažiausiui leliukui. Aptarnavimas tiesiog superinis!!!

20170215180752-88179.jpg