Lieknėju su MK - sunki savaitė

Lieknėju su MK - sunki savaitė

22. May 2014, 10:52

Sveikos merginos,

štai prabėgo dar viena savaitė.  Iš tikro sunki savaitė, bet tuo pačiu daug nuveikta. Sunki, nes atkeliavo į svečius draugė iš Raudondvario (mėnesinės)... Būnant joms pas mane viskas taip stipriai susijaukia.  Pradžioje iki joms ateinant – skauda galvą. Tai kentėjau dvi paras. O joms atėjus, ateina ir nenumaldomas noras saldumynams bei maistui. Galėčiau visą diena be sustojimo valgyti. O apie saldumynus nė nekalbu... Be proto  jų norisi daug. Tai štai ketvirtadienis... ,,Draugės“ viešnagė jau eina į pabaigą. Tai galiu pasidžiaugti, kad su maistu atsilaikiau puikiai. Nors vakar kelis kartus grįžau prie šaldytuvo, vis pasižiūrėdavau ką skanaus turiu. Puiku, kad jis buvo apytuštis, tai nebuvo nusižengimų. Saldumynai... Vaje, kaip troškau... Tai  minusas – suvalgiau pora bandelių savaitės pradžioje.  Apibendrinant merginos dar taip nėra buvę, kai aš taip puikiai atsilaikyčiau.

Oi nepaminėjau. Gi vandens mažokai šią savaitę geriu. Gal mėnesinės kaltos, nežinau. Bet įdomiausia jaučiuosi  tokia sutinusi, būna net žiedo negaliu nusiimti, jaučiasi, kaip rankas veržia. O vandens nesinori, nes jaučiuosi tokia pilna. Na, bet baigiasi mėnesinės tai gal kitą savaitę jausiuosi puikiai.

Šios savaitės pliusas – sportas. Savaitgalį su šeima susiplanavome ekskursija dviračiais. Numynėm apie 30-40 km. Pradžioje labai sunkiai sekėsi minti, o va vėliau ,,įsivažiavau“ ir visai smagu paliko. Patiko ir mano mergytėms, kad net  kelionėje sugebėjo užmigti.

 

20140522104733-31678.jpg

 

Na šitas miegojimo variantas man labai nepatiko. Taip gaila vaikų buvo. Galvytės sviro tai vienur tai kitur. Gerai vyresnėlė sugebėjo miegodama pasiremti ją rankytėmis, tai bent ramiai išmiegojo, o va mažoji tai vargo. Nors pabudusios abejos atrodė žvalios ir patenkintos tolimesne kelione.  Grįžtant namo vyresnėlei kelionė kiek prailgo tai prašėsi greičiau namo, o mažoji kokį 5-7 km pradainavo ;,,vijė vijė košę, i mamytė i tėvelis i katytė kuti kuti kuti“ .

Na toliau kiekvieną rytą atlieku minimalius pratimus  bei pasportuoju su elipsiniu, lanku.  Šį ryta supratau, kad ,,nebemyliu“ elipsinio. Matyt pabodo sportas kojoms...  Bet užtat vakar prisiverčiau pabėgioti. Susidarė gal 1,5-2 km ir dar plius 2 km nueiti. Kaip pradžiai užteks. 

Svoris kažko keistai svyruoja. Ar čia bus kaltas sportas ar mėnesinės, kad nekrenta, nes su maistu prisižiūrėjau... Žodžiu gyvenu su viltimi, kad kita savaitę bus gražių skaičiukų.

Tai tiek žinių pas mane

Iki

23. May 2014, 09:04 Ugnyciukas

su sita viltimi ir gyvenu 😀 tikiuosi kita savaite grazu skaiciuku 😀 nes tikrai rankos nusvyra jei po savaites stengimosi , pasisveri o skaiciukai nera geri 😃

23. May 2014, 00:46

Sveika, sauniai laikaisi :-) menesiniu metu neverta svertis, nes organizme kaupiasi skysciai, pamegink pasisverti po 5-7 dienu joms praejus, bus pasaline visi skysciai :-)

motinysteveza motinysteveza 22. May 2014, 14:11

trumpam įlindau, pažiūrėti ar jau kas įkėlė, dar neskaičiau.
lygiai lygiai tokį pavadinimą buvau sugalvojus savajam blogui.... "sunku savaitė".....