Lieknėju su MK - Naujienos :)

Lieknėju su MK - Naujienos :)

09. Jun 2014, 21:24

Ku kuuuuu ;)

Na, štai ir aš po savaitgalio :) Apsitarėm su vyru ir nusprendėm pasidaryti dviejų savaičių vegetariškai – veganišką laikotarpį :) Šiandien pirma diena – laikomės puikiai :) Tai kaip sakant viskas beveik nuo pradžių, bet nesigailiu už klaidas :) viskas ištaisoma :) Labai užsikabinau už Dr. Oz laidų :) pradėjau viską sekti, ir skaitinėtis :) aišku viskas angliškai, tai kas moka jėga kas ne galbūt su vertėju galima išsiversti laiko turint vieną kitą straipsnį, arba pasižiūrėti tiesiog laidas per lnk go :)

Na, tai ir dalinuosi tai kas man užkliuvo :

Svorio metimo triukai kiekvienam tipui: (čia labai į temą ;)

http://www.doctoroz.com/episode/weight-loss-tricks-every-body-type

Maisto aukos – psichologiniai valgytojai :) irgi manau save pagaunam kiekviena valgant susinervinus, arba tiesiog kad valgyt ir užpildyti kažkokia tuštumą :) atrodo užvalgiau, o dar geriau persivalgiau ir jaučiuosi pilna ir saugi :) nors sąžinė ir pradeda griaužti ir vaizdas nedžiugina vis viena valgom ir valgom...

http://www.doctoroz.com/episode/are-you-food-addict-take-test-find-out

Na, čia keletas patarimų:

http://www.doctoroz.com/videos/3-ways-get-your-fat-eat-itself

Ir dar daug daug visokių gėrybių yra jo tinklapyje. Užsiregistravusi gavau galimybę išsiaiškinti savo tikrąjį amžių :) pagal kalendorių man 27,6 m. O pagal testą 27,8 m. :) na, tie du mėn. nieko baisaus :) bet pasitempti yra kur :) tai kam smalsu galit atlikti užsiregistravusios :)

Aš jau nebekalbu apie receptus maisto ir užkandžių kurie tikrai sveiki ir naudingi :) Susižavėjau ir gaminsiu granola batonėlius , - čia kai norėsis kažko skanaus paskanauti bet su saiku nes jie kaloringi :) bet iš ryto galima pasiskanauti ir pasilepinti ir sveika žinoma :)

Taip pat susiradau veganų grupę ir vis pasiskaitinėju ką jie valgo ir kuo gyvena :) įdomu labai :) radau lapinių kopūstų rūšį pavadinimu Kale :) tariasi [Keil]. Užsienio blog'ų pasauly kale traškučiai atsiradę prieš porą metų, jei ne anksčiau. Lietuvoje apie juos mažai žinoma tikriausiai dėl to, kad nusipirkti šio žalumyno nėra kur. Bet jei yra galimybė nusipirkti, pasisėti ir auginti darže, tai manau tikrai verta. Kale laikoma vienu iš 'super maistų' (angl. superfoods), kurie yra be galo naudingi organizmui dėl juose esančių fito-maistinių medžiagų ir pan. (fito-maistinės medžiagos - tai augalinės kilmės maistinės medžiagos, moksliškai įrodytos, kad yra reikalingos žmogaus organizmui). Na, o kale turi daug kalcio, kaip ir dauguma žalėsių, beta karotino, vitaminų C, K. Tai kas turit namučius ir daržus galite pasibandyti pasisodinti :) aš neturiu, bet jei rasiu nusipirksiu, jei ne tai mamukui liepsiu sodinti ;) va ir receptėlis : http://www.doctoroz.com/videos/avocado-roasted-pumpkin-seeds-and-kale-salad

Aj, ir tiesa :) apie gėrimus karštą vasaros dieną :) šiek tiek naudingos informacijos :) manau visoms lieknėjančioms pravers, nes bent jau aš nelabai ką galiu gerti nes maitinu, bet kai nemaitinsiu – išbandysiu :) bet ir dabar pasidarysiu kinrožių arbatos su citrinos griežinėliais ir ledukais :) laaaaabai skanu :) ir jei labai norisi saldumo medaus šaukštelį galima įsidėt :)

Na, o dabar gėrimų receptai : (degina kalorijas :)

1. Oolong arbata su cinamono lazdelėmis

2. Žalia arbata su imbieru

3. Matė su greifurtais

4. Balta arbata su kriaušėmis .

Na, kaip ir tiek :) Kitu kartu manau aptarsiu odos puoselėjimą :) nes vasara norisi gražios odos ir kas man labai įdomu tai stangrinimas josios :) tai pati domėsiuosi ir jus apšviesiu :)

Iki kitų kartų,

Eglė <3