Lieknėju su MK - naujas kvėpavimas ir startas :)

Lieknėju su MK - naujas kvėpavimas ir startas :)

01. Jul 2014, 18:48

Sveikos,

Štai ir aš :) grįžau po atostogų ir kelionių :) su dideliais nusikaltimais :) na, šiandien nesisvėriau, bet ryt jau matuosiuosi ir vėl pradedu iš naujo :) taigi...krikštynos bus rūgpjūčio 9d. iki to laiko turiu žūtbūt atsikratyti 2-3 kg. :) siaubingai to noriu, nes ištiesų ir tas piknaudžiavimas viskuo nuoširdžiai pasakius atsibodo...kažkaip prieš tai jaučiausi ir laimingesnė ir lieknesnė ir lengvesnė :) taigi įkvepiu dar kartą ir bandau :) nebeparašiau visas ateinančias dienas, nes to laiko vis nelikdavo, ir apskritai nesuvokiu kur jis dingsta... gaudėm gerus orus, keliavom šiek tiek, su artimaisiais pasimatymuose buvom, miegojom, maudėmės, valgėm :) va ir dienos :) vakar sugrįžom į vilnių tai šiandien aš vos gyva...oras kai toks vaikštau kaip lunatikė :) susaurintomis akimis :D spaudimas mano ir taip žemokas, tai iš viso prie grindų traukia :) tai visą dieną šian su vaiku ir miegojau :) davar prisėdau parašyti nes pasiilgau jau Jūsų ir žodį tart noriu, į krūtine kumsčiu kalu - kalta :) Manau visos mane suprasit :) 

Na, minčių tiek buvo dayg galvoj, prisėdau ir nebežinau kaip čia viską aprašyti :) skaitausi straipsnius kaskart vis laiko turėdama :) visuose taip viskas gražiai aprašyta kaip imi va ir sulieknėji, tik va šast ir pasikeiti akimirksniu :) ir vis mąstau : o kad būtų taip lengva :) taigi kitos mano temos gal bus daugiau motyvacinės, kaip tą motyvaciją ir vidinį ryžtą atrasti ir ji užslėptą per kurią vietą išsitraukti :DDDD perskaičiusi aštripaprika straipsniuką supratau kad būtent ta mintis ir nepakenktų - motyvacija, noras, ryžtas. mes tiek daug galime o tiek daug neišnaudojam savo galimybių ir vien dėl nemokėjimo su savimi dirbti ir išsireikalauti iš savęs :) taigi :) naujasis startas man - tikiuosi ir Jums :) pabandom dar su savimi pakovoti :))) sunku bet smagu juk :) visos susitinkam čia, pasidalinam kuo geru ar sunkiu ir vėl keliaujam :)

Taigi, mergaitės :) pupos uogos :) einam pirmyn :) kas su manim? :)

Šią savaitę blogą rašysiu ketvirtadienį ir šeštadienį :) kitą savaitę jau nuo pirmadienio ir įprastai :) grįžua namo bus tvarka ir vėl į teisingas vėžias :) 

Tiesa, rašiau Renatai (dietistei) iš Stimulus.lt :) parašiau kaip laikausi, kad numečiau dar trupučiuką, kad papiknaudžiauju, bet laikausi pomažu :) žinot kokį atsakymą gavau? :) jis mane sukrėtė iki širdies gelmių, ir tada supratau : po galais, iš tiesų! Kokia aš laiminga ir turtinga :) O Renatos buvo paprasti žodžiai : sveika :) šaunuolė! Svarbiausia kad Jūs ir Jūsų šeima sveika ir laiminga !!!:) 

Tai taip užspaudė širdį :) Galvoju aš suku čia tą galvą dėl tų kilogramų, o tuo tarpu ar nepamirštu daugiau kuo pasidžiaugti ? :)

Šis projektas labai smagus, ne vien dėlto kad kažkuri kažkiek numesim ar nenumesim, o gal atvirkščiai priaugsim :) geras, nes visos kartu, kad daug įdomių minčių atsirado galvose, apie daug ką pagalvojom, apie save nemažai sužinojom :) vistiek pasikeitėm vienaip ar kitaip :) todėl gera ...:)

Na, ir dar pabaigai prisiminiau anekdotą apie lieknėjimą:) Pratimas kaip numesti svorio : pasukite galvą kairėn ir tuomet pasukite galvą dešinėn. Pakartokite šį pratimą visada, kai Jums pasiūlys maisto! :)))) heheh :) tai su šia gaida vėl mes nuo pradžių :)

Sekmės mielosios ir iki kitų kartų :)

Eglė <3

Krisliukas Krisliukas 01. Jul 2014, 21:57

👍 pirmyn 😉