Lieknėju su MK - motyvacija

Lieknėju su MK - motyvacija

03. Jul 2014, 17:20

Sveikos :)

Šiandien trumpai apie motyvaciją :) geri orai tai mintys lauke :) 

Pasisvėriau - sveriu 58kg. vadinasi atostogų dienos neuždėjo pliuso bet ir neatėmė :) rezultatai visdėlto rodo saiką :) kad visko po ne daug bet ir su saiku :) žodžiu rezultatai džiugino, nors neslėpsiu širdis buvo kupina jaudulio :) atrodo žiūriu į save ir gąsdinuosi :) atrodo išsinešiau per visus galus, o svarstyklės mane nudžiugino, nes čia daugiau psichologinis teroras mano smegenėlių :) so, dabar aš rami ir galiu eiti sau pamažu tikslo link :) 

Dabar mano taktika tokia: valgau viską ko noriu, tik vakarais nė kąsnio :) tas vakare pas mane po 7val. :) nes kaip vyras juokauja : po 6-ių nevalgau :) bet kai dabar jau 7-ios tai užkandam? :)))) mano pokštininkas :))) žodžiu pralinksmina mane :) tai po dviejų savaičių vakarais nevalgymo manau matysis rezultatas :) planuočiau -2kg. bet ir -1kg nudžiugins :)

Taigi, kas ta motyvacija:

20140703165800-60894.jpg

Rytais aš būnu visiškai nemotyvuota :) atrodo kartais vos išsikrapštau iš lovos, darbų tiek reikia nuveikti, o noro nėra, bet paskui su pusryčiais atkuntu :) ir susimąstau :) liūdna jei diena prabėgs veltui ir pesimistiška :) taigi visaip bandau save motyvuoti :) kaip suprantu visoms mums ta motyvacijos didesnis kiekis nepakenks :)

Kas yra motyvacija? - motyvacija suprantama kaip visuma faktorių, kurie sukelia, išlaiko ir valdo elgesį, kuris leidžia pasiekti tam tikrą tikslą. Dauguma iš mūsų galime prisiminti situaciją, kai entuziastingai nusprendę kažką nuveikti, siekti, gauti, po kurio laiko viską metame ir grįžtame prie to paties. Kažkur buvusi motyvacijos banga dingsta ir rankos tiesiog pačios nusileidža. Manau per daug dairomės į kitus ir pamirštame savo vidinį balsą :) jis lieka neišgirstas :)

Taigi pirmiausiai siūlau pasiimti rašiklį ir susirašyti savo 10 norų arba siekiamybių :) kaip sakoma, kas užrašyta tas pildosi :) arba imame žurnalus kurių kruva stovi kampe ir laiko turint kai mažiausieji miega išsikarpom ko norime :) namo, naudo darbo, kostiumėlio, figūros, procedūrų, galbūt naujos rankines ar naujo buto ar laikrodžio ir susiklijuojame tokį koliažą su pavadinimu : 2014 metų norai :) susiklijuojam arba susirašom ir pasikabinam :) virtuvėj ant šaldytuvo, miegamąjame ar darbo kambaryje :) ant veidrodžio ar kažkur kur labiausiai matote kad kasdien tą matytumėte :) aišku to neužteks :) - jei tai materiali išraiška tai pasistatom ir taupyklę :) jei siejasi su figūra ant šaldytuvo užsidedam užrašą:

20140703170923-51947.jpg

arba užsikabinam foto prieš gimdymą, kai buvom jaunas beproto gražios ir lieknos :) manau fantazija dar greičiau atšoks griebiant skanų šokolado kąsnelį ar papildomą maisto gabaliuką ;)

Tai šitai jau aptarta :) Nusistatom tikslus ir įsivedam savidiscipliną :) manau kad vaizdinės pagalbinės priemonės turės daugiau įtakos :) ne tik jums bet ir man pačiai :) Ir kas svarbiausia neatidėliokit planų :) ne nuo rytojaus, o nuo dabar :))) padedam kąsnį į šalį ir vykdom planus :) lipam ant svarstyklių ir pažadam per savaitę pamesti 1kg. :) o paskui užsikabinsit pačios :) aš užsivilkau jau savuosius džinsus :) dar -1kg. trūksta kad juose jausčiausi komfortabiliai :) tai ir spaudžiam maximumą :))) pamatysit kaip gera :) 

Iš kitos pusės nebūtina grįšti iki savo ankstesniojo svorio, juk nebe 16-iolikos :) galime likti moteriškos su savais apvalumais :) taigi kažkoks idealus ar arčiau idealumo svoris yra :) jį užsirašom :) ten kad skaičius naktimis sapnuotume :)))

Na, ir dar šiek tiek papildomų šaltinių :) labai smagus piešinukas su asiliuku: 

http://psichika.eu/blog/asiliuko-einancio-keliu-metafora/

Na, tai ką mergaitės :) aš lekiu į laukus su savo gražiausiuoju ir mažiausiuoju :) 

Jums linkiu gražios dienos :) ir galbūt naujos pradžios :)))

Iki kitų kartų,

Eglė <3

04. Jul 2014, 18:57

Mano ūgis 1,62😉 o užrašytos mintys ir norai išsipildo 😉!♥

03. Jul 2014, 19:56

O koks ūgis?
Motyvacija gera 😀

Krisliukas Krisliukas 03. Jul 2014, 18:50

pasigedau kitų lieknėjančių blogų: Deimantės, Karolinos..kur dingot? 😀

Krisliukas Krisliukas 03. Jul 2014, 18:49

super mintis užrašyti ant popieriaus lapo savo norus..tik reikia juos rašyti jau esamuoju laiku, pvz. "aš esu liekna..aš turiu pinigų..aš kuriu savo verslą" 😉
galima ir išsikirpti iš žurnalų vaizdus ir juos suklijuoti.. tikrai pildosi 😉