Lieknėju su MK - lašelis gaivos :)

Lieknėju su MK - lašelis gaivos :)

16. May 2014, 16:48

Sveiki,

Na, kaip Jūs laikotės? Kaip savijautos? Emocijos? :) Šiandien Penktaaaadienis :) nepiktnaudžiaujam ir nenuklystam į šalį :) jei kalbant apie mane aš laikausi puikiai :) Apie maistą, kaip apie apribojimus negalvoju nes viskas nueitų per niek :) mankštinuosi kas antra diena ant kamuolio, kiek oras leidžia būnu lauke:) jau norisi tos saulytės...ilgesnių ir smagių pasivaikščiojimų :) ta proga prisiminiau savo hobį – fotografiją, ir koliažą sukūriau būtent iš savos kolekcijos :) sunku atrinkti, nes atrodo viską noriu parodyti :D na, tai keletą tokių pavasariškesnių atrinkau :DDD

Labai įkvėpė mane nauja tema dėl savęs matomo ir įsivaizduojamo vaizdo, bei motyvacijos :) Todėl manau šiandien pakalbėsiu trumpai apie tai. Tikiu, kad lieknėjimo sėkmė priklauso nuo to kas dedasi mūsų galvoje, nes psichologinė lieknėjimo pusė ir savęs matymas tiek veidrodyje, tiek fotografijose yra labai svarbus . Kažkur esu skaičiusi ir tikrai neprisiminsiu kur, bet mes esame pripratę matyt savęs atvirkštinį vaizdą ir žinome kaip nustatyti savo mimikas ir kūną, kad atrodytume kaip mes įsivaizduojame gražiausiai, bet kai mes nusifotografuojame tas vaizdas mūsų netenkina :) užtat kad save matome kitaip! todėl turim siekti tos siekiamybės ir atrodyti puikiai :) aišku- savi kritika mus persekioja kiekviename žingsnyje ir dar tos mintys kad kam to reikia ir aš nesugebėsiu tikrai mus slegia...o pasakysiu taip – sugebėsime. Kaip jus taip ir mane kasdien aplanko daug minčių, bet kuo pozityviau einame į priekį tuo mažos mažos nesekmių kliūtys atrodo dar mažesnės. Be abejo kiekviena iš mūsų žinome apie minčių galią. Aš visada atsisėdusi atsipalaiduoju ir įsivaizduoju kaip aš sulieknėjusi telpu į savo džinsus :) jie geriausi metrai :) hehe :) įsivaizduoju, kaip velkuosi džinsus, kaip jie laisvai užsitempia iki klubų, kilsteliu juos dar aukštyn ir užsisegu užtrauktuką ir štai – opaaaaaa! ;) aš džinsuose :D todėl medituokim :D padeda ir širdyje palieka taip gera gera :) Beabejo galite atlikti testą : bet turi rezultatą užfiksuoti artimasis. Atsistokite tiesiai, užsimerkite, ištieskite rankas ir parodykite priešais save kokio pločio jūsų liemuo :) tai turi būti išmatuojama :) dažniausiai užsimerkę parodome žymiai daugiau arba mažiau nei yra :) jei parodėte  lygiai ar apylygiai savęs vaizdas susitapatinęs :) na, čia pažaidimui :)

O dabar šššš....pasakysiu receptą, labai skanų, ir šildantį savaitgaliui :)

Jums reikės:

500g meilės,

450 g šypsenų;

350 g gražių žodžių;

250 g apsikabinimų;

150 g bučinių;

50 g idėjų;

5 g kvapų;

Ir visa šita sumaišom sumaišom ir mėgaujamės :)

P.S. kitai savaitei ruošiu jums skanėstą su tikru receptu :) išduosiu paslaptį : kepsiu bemielę duonelę su saulėgrąžomis ir abrikosais :) o šiandien gaminsiuosi raugą :)

Iki kitų kartų,

Eglė <3

 

 

16. May 2014, 17:32

ačiū už patarimą 😀 žinosiu 😀