Lieknėju su MK - kaip sulieknėti vaikštant?:)

Lieknėju su MK - kaip sulieknėti vaikštant?:)

09. Jul 2014, 15:11

Sveikos, mamos :)

Na ir vėl čia aš :) tikiuosi vis paskaitot ką rašau :) rašau tris kart į savaitę, nes vis randu kažką įdomaus kuo tiesiog norisi pasidalinti :) apie save galbūt kartais ir mažokai papasakoju :) bet nieko įdomaus nevyksta bent kolkas :) maistą valgau tą patį kaip visada tik mažomis porcijomis ir vakarais ir naktimis lieknėju :D kaip ir minėjau nesimankštinu :) laukiu labai rūgpjūčio pabaigos, tada jau išsitrauksiu dviratuką ir lengvai pasilakstysiu :) leidžiu savo svoriui pomažu mane palikti :D kasdien nesisveriu ir nenoriu to daryti ir patariu jums o ypač sportuojančioms :) nes raumenukai auga vietoj riebaliukų ir gali apimti depresija kodėl niekas nesikeičia :) jūsų kūnas keičiasi :) esu užtikrinta :D 

Su vyru ir mažiausiuoju išeiname pasivaikščioti, ir vis mąstau kaip čia vaikščiot kad lieknėt :DDD na, norisi išspausti naudą iš visur dabar :) bent jau kažkiek ir kažkaip :DDD taigi radau tokį straipsnelį delfi.lt tinklapyje :) pasidalinsiu mintimis kas man patiko :)

Vaikščioti galite bet kur, bet kada. Žinoma, nepamirškite sveikai maitintis, antraip visos pastangos nueis vėjais. Jūsų dėmesiui – keli patarimai, kaip sulieknėti vaikštant:

Greitas ėjimas:

Norint sulieknėti, labai svarbus ėjimo greitis. Jei nueinate didelį atstumą, tikrai bus naudos figūrai, bet greitis irgi svarbus. Eikite greičiau, tada sudeginsite daugiau kalorijų. 5 – 6 dienas per savaitę greitu tempu eikite 45 – 60 min., tada greičiau džiaugsitės rezultatais.

Raminantis, atpalaiduojantis ėjimas

Jei norite pailsinti protą ir kūną, taip pat palaikyti gerą fizinę formą, rinkitės ilgus pasivaikščiojimus – deginsite kalorijas, geriau jausitės, aiškiau mąstysite. Be to, ramus ėjimas mažina stresą, netgi taiso nuotaiką.

Ėjimo derinimas su kitokia veikla

Gyvenant pagal įtemptą darbotvarkę gali būti sudėtinga rasti laiko paskambinti. Na o išėję pasivaikščioti galite ir bičiuliui ar su reikalais paskambinti. Šiaip jau esu prieš tokius veiklų derinimus, nes tada nepailsės protas, bet jei visiškai nėra laiko, galima taip daryti.

Ilgi pasivaikščiojimai

Jei nusprendėte lieknėti vaikščiodami, nusiteikite, kad ilgiems pasivaikščiojimas reikia skirti mažiausiai du vakarus per savaitę. Kas kelias savaites gali pailginti pasivaikščiojimą keliais šimtais metrų ar kilometru. Pavyzdžiui, jei įprastai nueinate 5 – 6 kilometrus, palaipsniui pailginkite savo trasą iki 7 – 8 kilometrų, tada greičiau sulauksite džiuginančių rezultatų.

Vaikščiojimas su bendraminčiu (mums bendraminčiai mūsų mažieji)

Pasikvieskite pasivaikščioti draugę, mamą, giminaitį, sutuoktinį ar kaimynę. Bus smagu. Jus sieja panašus tikslas, tad kodėl nepaskyrus laiko pasivaikščiojimams ir nepasimankštinus kartu? Maloniai praleisite laiką, pasišnekučiuosite ir tuo pačiu bus naudos kūnui. Iš asmeninės patirties galiu pasakyti – tai lengvas, malonus būdas išsaugoti motyvaciją ir sulieknėti.

Ėjimas į kalną

Jei gyvenate kalnuotoje vietovėje, būtinai išbandykite ėjimą į kalną. Iš pradžių gali būti sunku, bet verta pasistengti. Susiraskite specialius taikus ėjimui ir nebijokite iššūkių kūnui. Tai vienas veiksmingiausių būdų ištirpinti nereikalingus kilogramus, tad kodėl gi nepabandžius?
Atsiminkite – vaikščiojimas ne tik natūrali mankšta, bet taiso nuotaiką, mažina stresą, gerina atmintį ir dėmesį.

Taigi, mergaitės, mamos ir močiutės :) įsispiriam ir varom laukais, kalnais ir lygumom :) kai karšta aš nkišu nosies iš namų, bet vakarop labai smagu :))

Na, šiandien tiek apie mane ;) aš vis po trupučiuką ir pasilabinu ir pasidalinu naujienomis ir vėl kuičiuosi toliau :DDD

Iki kitų kartų,

Eglė <3




10. Jul 2014, 16:39

Nei lasekai turejo but 😀

Skaitau vis, seku mamu blogus, bet nuo ko paciai pradet nwzinau 😃

10. Jul 2014, 16:38

Aš tik greitu éjimu ir meciau svori po pirmo leliaus, tiesa dalyvavau ale konkurse kur gavom spec batus, kurie dar ir skirti tokiam reikalui einant treniruojasi slaunu, blauzdu, dubces raumenukai. Budavo isisodinu leliu I dviratuka ir pirmyn, su.zingsniamaciu, matydavau kiek nueita ir kiek kaloriju sudeginta per pora men 5 ar 6 kg pameciau. zsveikai.
Ir esu t.p.kazkur minejus, kad tikrai svarbiau pati kuno isvaizda, nes sportuojant tirpsta riebaliukai, auga.raumenukai,.kurie sveria daugiau, nei lasejai