Lieknėju su MK - aš ir kūno stangrinimas :)

Lieknėju su MK - aš ir kūno stangrinimas :)

12. Jun 2014, 22:28

Sveikos mamytės :)

Na, štai ir aš :) vakar diena buvo sunkoka, neturėjau laiko prisijungti prie kompiuterio, o kai laiko atsirado aš jau buvau bejėgė :) žodžiu šita savaitė smagi :) vegetariška :) alkana nesijaučiu, pusryčiams valgau sumuštinius arba grikius plikytus, pietums salotos, makaronai su daržovėmis, vakarienei pasukos, jogurtas, na ir kartais ledai :))) gal geriau juos valgyt ryte, bet ledai baltymai tai atidedu vakare kai mano mažius miega aš ištiesiu kojas ir sukramsnoju ledus sau ramiai be sąžinės griaužeties :))) baisu :))) bet man tada gera, nes žinau kad visa diena buvo įtempta tai taip save palepinu :) va mano salotytės :) šiandien dar gaminausi cezario salotas, bet jos buvo toookios skanios kad tiesiog iki telefono nebespėjau ir susigriebt :)

20140612205333-90417.jpg

Dar labai smagus dalykas yra jūros kopūstai :) maistinga, vertinga ir dar visko dar daug :) yra pirkti jau paruoštų ir yra pirkti tik dumblių :) galima pasiruošti kaip norisi :) tai aš vis paskanauju nes juose visko gausu :) rekomenduoju ir jums :)

Dar įkeliu foto iš mano rankdarbių skilties :) vienas iš mėgstamiausių mano patiekalų ir tai ką visada su mielu noru gaminu yra suši :))) aš taip noriu :) atsidarau foto pavarvinu seilę ir uždarau :))) paerzinsiu ir jus :) valgyti negaliu...imbieras, soja, wasabi, lašiša :) visko ko negaliu bet kai galėsiu sukirsiu mielai :))) 

20140612205738-28854.jpg

Na, o dabar apie kūno stangrinimą sakiau tarsiu keletą žodžių :) visko daug pasiskaitau ir taip visko norisi sau pasidaryti, bet kad tas laikas bėga nenusakomai greit, kad diena prašvilpia ir nelieka laiko sau :/ dabar nesportuoju...sąžinė griaužia bet laiko nerandu nuoširdžiai...baigėsi mankštelės mažiui, kitą savaitę išvažiuojam pasiilsėti, vėl nebus kada, ir jus savaitei apleisiu :) manau pasiilgsit :) bet grįšiu manau su naujom idėjom ir mintim :) heheh :)

Na, o dabar kūno stangrinimas :

1. vanduo :)

2. sportas :)

3. Kontrastinis dušasApsiliejimas pakaitomis šiltu ir šaltu vandeniu veiksmingai išjudina kūno (taip pat ir odos) kraujotaką. Iš pradžių leiskite kūnu srūti šiltam vandeniui, paskui po truputį jį karštinkite. Kai vanduo būna tikrai karštas, žaibiškai užsukite šilto vandens čiaupą, keliolikai sekundžių palikdama ant kūno lietis tik šaltą vandenį. Tada vėl atsukite šiltą (kuo šiltesnis – tuo geriau). Po keliolikos minučių vėl palikite tik šaltą vandens srovę. Šiltą dušą pakeisti šaltu reikėtų bent 5–6 kartus ir baigti maudynes šaltu vandeniu.

4. Kasdienis masažas šiurkščia pirštine - Procedūrai atlikti tinka ir plaušinė pirštinė, ir šepetys kūnui šveisti. Svarbu įsidėmėti, kad kojos ir rankos masažuojamos išilginiais judesiais, braukiant nuo galūnių aukštyn, o pilvas ir sėdmenys – sukamaisiais judesiais. Šitaip išsimasažuoti pakanka po 10 minučių kiekvieną rytą arba vakarą.Švelnesnė ir stangresnė oda bus jau po kelių dienų.

 5. Maudynės druskos tirpale - Vonią prileiskite šiltesnio (37–38 0C) vandens. Įberkite 4–6 šaukštus druskos (puikiai tiks ir paprasčiausia jūros druska). Tokioje vonioje derėtų pamirkti 10–12 minučių. Paskui palyskite po vėsiu dušu, stropiai nusitrinkite kūną kilpiniu rankšluosčiu ir patepkite odą drėkinamuoju arba stangrinamuoju balzamu.

6. Ir kūno įvyniojimai :) juos darydavausi anksčiau kai nesilaukiau, pati namuose:) būdavo labai smagu ir tai valanda kada skiri tik sau su tv arba knyga :)

Jums reikės:

maistinės, kūno šveitimo priemonės (tiks paprasčiausi kavos tirščiai), recepto, pledo ir patogios sofutės.

Kūno įvyniojimų metu iš audinių drenuojami skysčiai, aktyviosios komponentų medžiagos veikia paviršinius ir gilesnius odos sluoksnius, darydamos teigiamą ir skirtingą poveikį.

Pirmiausiai nusišveiskite kūną su kavos tirščiais, tada išsitepkit pasirinkta mase, kurią pasigaminsite pagal receptą, tada apvyniokite išteptas vietas maistine plėvele. Ir išropojusios iš vonios šiltai apsiklokite ir ramiai pagulėkite bent 45 min. O prabėgus šitam laikui vėl į dušą ir apsiprauskite vėsiu vandeniu. Ir galų galiausiai po dušo tas vietas kurios buvo įvyniotos pamasažuokite.

Reikėtų pasidaryti bent 10 kūno įvyniojimų, ne dažniau nei kas antrą dieną.

Medaus ir citrinos kūno įvyniojimas. Pusės citrinos sultis ir jos sutarkuotą žievę sumaišykite su 5 šaukšteliais medaus ir viską gerai išmaišykite. Įberkite 2 šaukštus jūros druskos. Aktyvina medžiagų apykaitą ir skaido riebalus.

Kūno įvyniojimai su kava. Pats paprasčiausias - apie 70 g maltos kavos užpilti karštu vandeniu, kad gautųsi košelė, atvėsusią tepti ant probleminių vietų. Arba į košelę įmaišyti 10 lašų  aliejaus (alyvuogių, migdolų ir kt.) ir 4 lašus eterinio citrusinio aliejaus arba šiek tiek citrinos. Kavoje esantis kofeinas aktyvuoja lipozę - šalina riebalus, stangrina odą. Mano mėgstamiausias su kava :) nes kavos visada ir pas visus galima rasti :)

Įvyniojimai su moliais. Skaido riebalus, šalina toksinus, lieknina. Rožinį, geltoną, baltą ar kokį kitą molį įberkite į verdantį vandenį, ten pat suberkite 1/4 stiklinės jūros druskos ir įpilkite porą šaukštelių alyvuogių aliejaus. Atvėsinkite ir tepkite celiulito paliestas vietas.

Raudonųjų vynuogių kūno įvyniojimas. Veiklioji medžiaga glūdi vynuogių kauliukuose. Uogas kuo stipriau sutrinkite (iki košelės) ir tepkite ant viso kūno. Ypatingai jaunina ir regeneruoja odą.

Na, ką - gražinamės, liekninamės ir mėgaujamės savimi ir gyvenimu :)

Pamirštam nesėkmes ir vėl einam pirmyn :) Kitą savo straipsnelį parašysiu šeštadienį :) Nežinau kolkas kokia tema, bet turiu chna dažų :) planuoju piešti ant kūno, bet per atostogas :) piešiniai ir rezultatai po jų bus :) 

Iki kitų kartų,

Eglė <3


13. Jun 2014, 12:13

Sveikos 😉
Pas mane taip pat gausu visko ir minčių ir nenorų 😉 ir paslydimų 😉 leidžiu sau ledų,retkarčiais vakarais ir ne tik baltymus valgau bet prisilaikau nors nebadauju 😉 viską mokausi ir domiuosi😉 jei šiandien neišėjo susikalbėt su savimi tariuosi kitą dieną iš naujo 😉 pas mane irgi visko būna 😉 o dėl patarimų tai viską taikau sau,o tuo pačiu pasidalinu ir su jumis😉 viskam viskam laiko tiek nėra bet sau pritaikau tai kuo domiuosi 😉 tai va 😉 šiandien nusipirkau naujas tampres😉 iš L dydžio į M 😉 kilogramų nedaug numesta bet jaučiasi 😉 iš dalies savimi didžiuojuosi iš dalies mąstau kad galiu geriau bet - savęs nespaudžiu!!!😉 stiprybės mamytės aš su Jumis 😉♥

motinysteveza motinysteveza 13. Jun 2014, 10:23

na, aš kaip suprantu, armyn visko nedaro, kiek parašyta jos straipsneliuose. o dalinasi, ką žino, atranda, galbūt pritaikysime sau ir ji pati sau. bet ne viską.
o aš vis laukiu rezultatų 😀labai smalsu 😀

Krisliukas Krisliukas 13. Jun 2014, 10:02

tikrai kad šaunuolė..viską taip išsamiai aprašai,papasakoji..visad su pasimėgavimu paskaitau 😉
o sušiai...mmmmm 😀 pasaka