Lieknėju su MK -  10 būdų pamilti kūną po gimdymo:)

Lieknėju su MK - 10 būdų pamilti kūną po gimdymo:)

06. Jun 2014, 21:53

Sveikos mergaitės :)

Laikas beprotiškai bėga :) atrodo vos spėju gyvent :) tik vis pasižiūriu į kalendorių kad neužmiršti parašyti :) ir kaskart vis pamąstau ką čia gero Jums papasakojus :) visas dienas analizuoju save ir bandau suvokti save pačią :) labai svarbu suderinti vaizdą tokį kokį matau veidrodyje ir ko tikiuosi, ir kokią noriu save matyti :) todėl vis pasiskaitau kas galėtų mane įkvėpti ir paranojiškai nemąstyti ar tiek kilogramai tirpsta ar sustoja viskas vietoje...nes tai paniškai išveda iš pusiausvyros ir sukelia liūdesį, kai vis žiūri į save ir atrodo nieko gero nematai. Bet tos akimirkos kai apkabina vyras ir pasako kad esu jam beprotiškai graži sugrąžina viltį kad ne viskas prarasta :) Dar savo matmenų nesimatuoju :) kitos savaitės pabaigoje padarysiu reziumė :) ar pasikeitė kas nors per mėnesį laiko ar ne :))) 

Na, o dabar apžiūrim tuos būdus kaip save pamilti :) nes mylėt save sunkiau nei man atrodė iš pradžių :)))

1. Pripažinkite faktą, kad viskas pasikeitėSusilaukus kūdikio, jūsų gyvenimas - nuo to, kaip leidžiate savo laiką, iki to, kaip žvelgiate į santuoką - niekada nebebus toks pat. Tapusi mama turėsite mažiau energijos ir mažiau laiko :) įdomi mintis, bet laiko tikrai turiu maaaaažiau nei kada nors gyvenime :) energijos turiu tik tiek kiek reikia vaikui,vyrui ir namams :) viskam kitam nejaučiu energijos anplūdžio :) Kūnas - didžiųjų pokyčių dalis. Net jei grįšite prie tokio pat svorio, kūnas jau bus pasikeitęs :) kaip nekeista manau- tiesa :) mes keičiamės :) 

2. Pamirškite skaičius. P

 

Pasirūpinkite savimi. Jei jūsų tikslas - gerai jaustis, suraskite realistiškų būdų, kaip tai padaryti - sveikai maitinkitės, mankštinkitės. - tai mes ir darom :). Ar tai kasdieniai pasivaikščiojimai su kūdikio vežimėliu, ar mankšta namie, kol vaikas miega - svarbu, kad jūsų kūnas ir protas liktų aktyvūs.

 

5. Paryškinkite savo gražiausius bruožus. Užuot galvojusios, kaip paslėpti savo pilvuko riebalus, atkreipkite dėmesį į padailėjusias krūtinės formas. Darykite dalykus, kurie jums leidžia jaustis gražiai - pasidarykite manikiūrą, pasimėgaukite masažu, nueikite pas kirpėją. Kai jaučiatės graži ir išpuoselėta, nutildote vidinį savęs menkinimo dialogą :) Va paskutinis sakinys fantastiškas :))) todėl mes greitai velkamės pagal figūros tipą ir darom makiažą pagal veido formą ir pasišukuojam :) vaikelius į vežimus ir į lauką :)))

 

6. Skirkite laiko romantikai. Romantiškas vakaras - tinka ir vakarienė išsinešimui bei butelis vyno ant sofos - leis pasijusti seksualiai ir mylimai. Jei jaučiatės pamiršta, pasikalbėkite su partneriu. Pasakykite jam, kad jums trūksta jo dėmesio, net jei norite tik komplimento ar daugiau artumo. Kūdikiui gimus, vyrai nebėra tikri, ar nori inicijuoti seksą ir aistrą. Taip pat susigrąžinkite savo seksualų įvaizdį. Išmeskite plačius marškinius, apsivilkite ypatingus apatinius ar pasikvėpinkite naujais kvepalais. mmm... romantika :) skamba smagiai :) norint viskas įmanoma vaikučiams užmigus nakties miegeliu :) nors valandėlei galima pasimėgauti dušu ir vyro kompanija :) aš vyno negeriu, nes maitinu bet vyru pasimėgauti galiu :))))) heheheh :) 

 

7.Būkite kantri. Tai jau girdėjote: svoris augo devynis mėnesius, taigi bent devynių jums prireiks svorio atsikratyti.  Būkite kantri su savimi, kaip kad esate kantri su savo kūdikiu. Oj...kantrybės su savimi reikia :) Manau sutiksite su tuo :) kol susikalbu su savimi ir jausmais ir emocijom visom :) būna išsižliumbiu, apsisuku ir atsigaunu :) hormonai matyt :)))

 

8. Ženkite į priekį. Daugeliui moterų norisi įtilpti į ankstesnius drabužius -  tačiau net jei susigrąžinote ankstesnį svorį, jūsų kūnas veikiausiai bus kitokių formų. Ir drabužiai nebetiks taip, kaip tiko anksčiau. Jei drabužiai per ankšti ar per laisvi, su jais nebesijausite pasitikinti savimi. . Taigi atsikratykite drabužių, kurie nebetinka jūsų naujajai figūrai, ir pakeiskite juos naujais. Su tuo sutinku, nors vis planuoju įtilpti į savus džinsus visvien :) o kad pakeisti garderobą reikia tai faktas - juk mes turim atsinaujinti ir pasilepinti :) kolkas kol niekur taip ir neišeinu apart lauko su vaiku, ir dar metu svorį naujais drabužėliais aš ir nesirūpinu :) kai vaikučiui bus 9 mėnesiai ir mano figūra bus tokia kokios aš norėjau - leisiu sau tokią premiją už visą darbą :))) 

 

9.Kalbėkitės su kitomis mamomis. Mums dažnai patinka manyti, kad mes esame protingos ir nepatiriame spaudimo būti tobulomis mamomis.Tačiau tiesa ta, kad mus visas veikia įžymybių mamų idealas ir vienišumas susilaukus kūdikio. Labai tikėtina, kad apniks savidestrukcinės mintys. Nesilyginkite su žmonėmis, į kurių darbą įeina sukinėjimasis su bikiniu. Joms moka už tai, kad jos gerai atrodo. Tai jų gyvenimo būdas. Joms prieinami tie dalykai, kurie neprieinami daugeliui mūsų, įskaitant trenerius ir mitybos specialistus, jau nekalbant apie plastikos chirurgus. Ir daugelio įžymybių atvaizdai yra padailinti :) na ne paslaptis be fotošopo netokios ir gražios tos įžymybės :) ir celiulitas ir raukšlės ir daug visokių kitokių aibių :D 

Taigi, šiandienos minčių kaip ir tiek :) kaip save guodžiu taip ir jums sakau kad mes visos labai gražios, nes mumyse augo stebuklai ir mes buvom šventos ir tyros, o dabar tuos stebuklus auginame ir esame nepaprasto grožio ir gėrio :) Nes mama iš esmės jau šventa :) tad mylim savo vyrus, vaikus ir artimuosius :)

Gražaus savaitgalio Jums visoms :)

Iki kitų kartų,

Eglė <3

 





07. Jun 2014, 23:23

Ačiū už pozityvias mintis 👍 😀

06. Jun 2014, 21:55

Atsiprašau už klaidas 😀 skubėjau 😀))