LIDL produkcija kūdikiams nustebino kokybe

LIDL produkcija kūdikiams nustebino kokybe

01. Mar 2018, 06:00 Švelni tėvystė Švelni tėvystė

Vieną snieguotą ir labai šaltą dieną grįžę namo prie durų radome lauktą siuntinį iš LIDL - kūdikių prekes testavimui. Entuziatingai puolėme kraustyti dėžę ir viską apžiūrėję, išragavę, išmėginę galime pristatyti Mamyčių klubo skaitytojams. 

Visų pirma noriu apibūdinti bendrą įspūdį - LIDL vaikų prekės jau kurį laiką mane stebina puikiu kainos ir kokybės santykiu. Už bene mažiausią rinkos kainą siūloma produkcija yra ekologiška, antialerginė, sertifikuota, patogi ir netgi graži, puikiai atliepianti vaikų ir mamų poreikius. O dabar apie viską iš eilės:

  • Skalbinių minkštiklis - patiko, nes yra be kvapo ir tikrai suteikia skalbiniams malonų švelnumą ir minkštumą. Nors pati ne kiekvienam skalbimui jį naudoju, kartais labai malonu paminkštinti vaikų rankšluoščius, chalatėlius ar šiurkščius megztinukus. Sudėtyje nėra dažiklių, kvapiklių ar konservantų, sertifikuotas Vokietijos astmos asociacijos, puikiai tinka jautriai odai.
  • Ekologiškos LUPILU tyrelės kūdikiams - nors mano 8 mėn. mergina nėra parduotuvinių tyrelių mėgėja, nes pratusi prie naminio maisto, kartais - ypač kelionėse ar kažkur labai skubant - praverčia pirktinės. Ir tada būna bėda, nes ji atsisako jas valgyti (prisipažinsiu, kartais visai neskanios jos pasirodo ir man). Tai šiuo atveju mažylė tyreles valgė, o ir man pačiai jos pasirodė kvapnios, primenančios naminį skonį, gal tik kiek smulkiau sumaltos. Galima įsigyti įvairiausių variacijų. Labai rekomenduoju daržovių su kalakutiena:)
  • Drėgnos servetėlės - mūsų namuose tai taip pat nėra labai dažnai naudojamas dalykėlis, bet kelionėse tikrai praverčia. Ir man gana dažnai pasitaikydavo įsigyti kokią nors nepatogią pakuotę, kuri paskui atsiklijuoja, servetėlės džiūsta ir pan. Šios servetėlės supakuotos po 20 vnt. (pakuotė nedidelė ir tai patogu), turi tvirtą užsifiksuojantį dangtelį. Mums jos puikiai tinkamos kaip būtinas mamos kuprinės atributas išvykoms. Taip pat be kvapiklių, tvirtos, minkštos, su ekologišku alyvuogių aliejumi, tad maloniai drėkina, be alkoholio, tinka labai jautriai odai. Galima šluostyti ne tik užpakaliuką, bet ir murziną po tyrelės veiduką.
  • Ilgarankoviai smėlinukai ir tamprės - rūbeliai labai universalūs, juos norėjosi rengti vos ne kasdien, nes patogūs namuose, netrikdantys judėjimo. Jų spalvos dailios, pastelinės, raštai žaismingi ir mieli. Įsipaišė į mūsų garderobą. Atskirai pabrėžti būtų galima medžiagos minkštumą ir švelnumą. Tai gryna ekologiška medvilnė ir po prisilietimo ranka dar kurį laiką atsimeni kaip buvo švelnu:D Kelnyčių sudėtyje yra elastano, tad mažiems ropliukams jos leidžia dar lengviau judėti ir per greit neišsimuša keliukai.

Noriu dar sykį padėkoti LIDL už dovanas. Kai važiuosite pirkti puikaus skonio mangų ar bandelų, nepraeikite ir pro vaikų prekių skyrių:) tikrai rasite daug ko gero.